Štvorgólová domáca prehra rezervného tímu

2014-04-13 12:00:00

Na vlastnej pôde hladko podľahol Spišskej Novej Vsi, keď až tri góly inkasoval v druhom polčase.

Rezervné mužstvo MFK Zemplín Michalovce prehralo v nedeľňajšom súboji 21. kola štvrtej ligy skupiny Východ na domácom ihrisku s celkom Spišskej Novej Vsi hladko 0:4 (0:1). O góly v jeho sieti sa postarali Kiššák, Sedláček a Slejzák, ktorý skóroval dvakrát.

Hneď v úvodnej minúte stretnutia sa mohli ujať domáci vedenia, keď po prihrávke Vožného sa sám pred brankárom Tökölym ocitol Hirka, ale skúsený gólman Spišiakov proti nemu výborne zasiahol. V 6. minúte to na druhej strane skúšal Kiššák, avšak jeho strela išla vedľa Janočkovej svätyne. O päť minút nato hostia prvýkrát udreli, Kiššáka síce vychytal Janočko, no odrazená lopta sa od toho istého hráča odrazila do brány - 0:1. V 22. minúte mohlo byť vyrovnané, po M. Devečka našiel Štofíka, ale ten stroskotal na Tökölym. Tesne pred prestávkou zahodil ďalšiu šancu Vožný, Spišiakov opäť podržal výborný gólman Tököly.

Po zmene strán ubehlo iba pár minút a hostia sa radovali druhýkrát. Kiššák z ľavej strany prihral pred bránu Slejzákovi, ktorý nemal problém doraziť loptu do siete - 0:2. V 66. minúte sa pokúšal znížiť Sarik, po centri Hirku však zakončil vedľa. V obrovskej šanci sa ocitol v 77. minúte Andrejko, ktorý poslal loptu tesne nad bránu Spišskej Novej Vsi. O dve minúte sa potvrdilo nedáš-dostaneš, Slejzák po úniku prestrelil Janočka a bolo 0:3. V záverečnej minúte ešte rozhodca odpískal pre hosti pokutový kop za faul na Augustiniho, ktorý bezpečne premenil ich kapitán Sedláček a stanovil skóre duelu na 4:0 v prospech Spišskej Novej Vsi.

MFK Zemplín Michalovce B - FK Spišská Nová Ves 0:4 (0:1)

Góly: 11. Kiššák, 56. a 79. Slejzák, 90. Sedláček (11 m)

Rozhodoval: Kmec - 100 divákov

MFK ZEMPLÍN B: M. Janočko - Mikovčík (52. Sarik), V. Kostovčík, A. Devečka, Lechman - T. Vožný, Havrila, J. Štofík (46. J. Andrejko), M. Devečka - L. Tóth, Hirka

FK: Tököly - Dunajčan, R. Boroš (58. Baranyi), Sedláček, Ščavnický - Slejzák, Macala, T. Šoltés, Vantroba (63. P. Augustin) - Kiššák, Ruman (79. Kamenický)

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 20. apríla o 16.00 hod.: Snina - Michalovce B (22. kolo)

Nedeľa 27. apríla o 10.30 hod.: Michalovce B - Sabinov (23. kolo)

Nedeľa 4. mája o 16.30 hod.: Vysoké Tatry - Michalovce B (24. kolo)