Remíza starších dorastencov v Bardejove

2014-04-12 12:00:00

Na hornom Šariši získali bod aj napriek tomu, že dohrávali oslabení o jedného hráča, keď bol vylúčený brankár Holienčin.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali vo východniarskom derby na ihrisku Partizána Bardejova 1:1 (0:1) a natiahli svoju sériu bez prehry na tri zápasy. Súboj 20. kola Dôvera prvej ligy U19 však "rusnákovci" dohrávali bez jedného hráča, keď v 72. minúte bol vylúčený brankár Vratko Holienčin. Gól za michalovský celok zaznamenal Martin Koscelník.

Tréner Albert Rusnák: "Bol to iba priemerný zápas, hralo sa väčšinou medzi šestnástkami. Domáci hrali bojovný futbal a my sme sa im prispôsobili. Už tradične sme inkasovali po hrubej chybe, v 14. minúte Horňák prihral loptu rovno do behu útočníkovi domácich, ktorý skóroval. Potom mal šance Micovčák, ale vyrovnať sa mu nepodarilo. Po zmene strán sme zlšpeili hru, vychádzali nám kombinácie a v úvodnej štvrťhodine sme Bardejovčanov zatlačili na ich polovici. Odmenou nám bol vyrovnávajúci gól Koscelníka v 67. minúte. Následne o päť minút rozhodca vylúčil nášho brankára Holienčina, ktorý rukou zahral mimo pokutového územia. Podľa mňa mohol brankár vyriešiť tú situáciu ináč a chytiť loptu aj v pokutovom území. Záverečných dvadsať krušných minút sme dokázali ustáť, podržal nás striedajúci brankár Janočko, ktorý chytil čistý gól po štandardke. Chceli sme rozhodnúť o víťazstve aj v oslabení, ale rýchle kontry sme nedotiahli do konca. Za výkon v druhom polčase sme si bod zaslúžili."

Partizán Bardejov - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:0)

Góly: 14. Pyda - 67. M. Koscelník

ČK: 72. Holienčin (Michalovce)

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ďurik, D. Horňák, P. Petričko, Šimčák - Micovčák, Ilinjo, Vajs (69. J. Andrejko) - M. Koscelník, Hirka (46. T. Vožný), A. Leško (73. M. Janočko)

Ostatné výsledky 20. kola Dôvera I. ligy U19 aj aktuálnu tabuľku nájdete TU.

Najbližšie majstrovské stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 26. apríla o 11. hodine na vlastnej pôde s MFK Košice.