MFK Zemplín remizoval v Poprade s Lokomotívou

2014-02-19 12:00:00

Vyrovnávajúci gól inkasoval štyri minúty pred koncom stretnutia, jediný gól Michalovčanov dal Martin Regáli.

Druholigoví futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v prvom z dvoch prípravnom stretnutí v rámci herného sústredenia vo Vysokých Tatrách s treťoligovou Lokomotívou Košice 1:1 (1:0). Ich jediný gól zaznamenal útočník Martin Regáli v polovici prvého polčasu.

Tréner Ondrej Duda: "Hralo sa v dobrom nasadení, na našej strane však absentovala kvalita vo finálnej fáze. Vypracovali sme si dostatok gólových šancí, ktoré sme však nepremenili. Vo štvrtok dopoludnia budeme mať ľahký výbeh, popoludní bude na ihrisku v Spišskej Belej nasledovať taktická príprava na piatkový zápas so Zlatými Moravcami, ktorý sa bude hrať už dopoludnia. Po ňom sa vraciame domov do Michaloviec."

FC Lokomotíva Košice - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:0)

Góly: 87. Daur25. M. Regáli

FC LOKOMOTÍVA: J. Kovalik - Vilner, Hejnus, Dejan, Ondira - Kokočák, Radejanovič, Kolek, Komjatý - R. Jurko, Daur. Striedal: Šemrák

MFK ZEMPLÍN: Kira - L. Jacko (46. Michal Gallo), Podhorin, Grič, Šimčák - M. Koscelník, Micka, A. Leško, Čapek - D. Kunca, M. Regáli

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania opäť v rámci herného sústredenia vo Vysokých Tatrách. V piatok 21. februára o 10.30 hod. na prírodnom ihrisku v Poprade nastúpia proti prvoligovým Zlatým Moravciam.