Starší dorastenci nestačili na prešovský Tatran

2013-10-26 12:00:00

Na ihrisku Šarišanov prehrali najtesnejším rozdielom 0:1, keď gól inkasovali desať minút pred koncom zápasu.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce utrpeli už siedmu prehru v prebiehajúcej sezóne, keď v zápase 12. kola Dôvera prvej ligy nestačili na prešovský Tatran na jeho ihrisku a podľahli mu 0:1 (0:0). Šarišania rozhodli o svojom triumfe v 80. minúte, jediný gól duelu vsietil striedajúci Dominik Lukáč.

Tréner Branislav Sokoli: "Vedeli sme, že to bude zápas o jednom góle, a to sa aj potvrdilo. Domáci nehrali otvorený futbal, ale zo zabezpečenej obrany. Bol to vyrovnaný súboj, my sme sa však smerom dopredu nepresadili a nevypracovali sme si gólové šance. O osude stretnutia rozhodla naša chyba v 80. minúte, keď Kiss stratil loptu, domáci vystrelili a potom aj brankár Holienčin vyrobil zbytočný rohový kop, po ktorom Prešov skóroval. Z družstva sa oproti minulej sezóny vytratil bojovný duch, chýbajú hráči, ktorí by kolektív potiahol, Turik, Koscelník, a keď je k dispozícii tak aj Leško, na všetko nestačia. Takisto chýba aj kvalita na brankárskom poste, Holienčin nás ani v dnšenom dueli nepodržal. Aj preto stojíme v tabuľke tak ako stojíme."

1. FC Tatran Prešov - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 80. D. Lukáč

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ďurik, J. Šimko, M. Janočko, Šimčák - M. Koscelník, Micovčák (30. T. Vožný) - J. Kiss, Turik (70. Lechman), L. Tóth - T. Kolesár (73. Copko)

Najbližšie majstrovské stretnutie odohrajú Michalovčania už v stredu 30. októbra o 11. hodine na vlastnej pôde proti Nitre.