Ženy pripravili Bardejovu prvú porážku

2013-10-13 12:00:00

Michalovčanky zdolali doma Partizán po góloch Simony Lukčíkovej, Tamary Koflanovičovej a Silvie Maszkáľovej hladko 3:0.

Ženské družstvo MFK Zemplín Michalovce si v sobotňajšom súboji 7. kola druhej ligy Východ poradilo na vlastnej pôde v Lastomíre s tímom Partizána Bardejov presvedčivo 3:0 (1:0) a dosiahlo tak svoje tretie víťazstvo v tejto sezóne. Vedúcemu celku súťaže, ktorým sú práve hráčky z horného Šariša, pripravili vôbec prvú prehru v prebiehajúcom ročníku.

Zemplínčanky mali výborný vstup do zápasu a už v 3. minúte ich poslala do vedenia kapitánka Lukčíková, ktorá prekonala brankárku Kuľkovú. Hostky sa snažili vsietiť vyrovnávajúci gól, ale dobre hrajúce domáce im to nedovolili. Po vyše hodine hry sa im podarilo skórovať aj druhýkrát, po dvoch zahodených tutovkách sa konečne presadila Koflanovičová - 2:0. Posledné slovo stretnutia patrilo striedajúcej Maszkáľovej, ktorá zblízka zvýšila už na rozdiel triedy. Zverenky trénera Miroslava Kučeru bez problémov dokráčali k víťazstvu 3:0 a mohli sa tešiť zo skalpu lídra súťaže.

MFK Zemplín Michalovce - Partizán Bardejov 3:0 (1:0)

Góly: 3. Lukčíková, 68. Koflanovičová, 72. Maszkáľová

MFK ZEMPLÍN: Kučerová - Bačová, Jeleneková, Oláhová, Trochanová - Ledvoňová (65. Maszkáľová), Katonová, Lukčíková, Fialová (85. Demková) - Koflanovičová (88. Saboviková), Komáriková

Ďalší výsledok 7. kola II. ligy skupiny Východ:

Liptovský Mikuláš - Spišská Nová Ves 0:2, Halič mal voľno

Tabuľka po 7. kole:

Ďalšie majstrovské stretnutie odohrajú michalovské futbalistky v sobotu 19. októbra o 15. hodine na ihrisku Spišskej Novej Vsi.