Starší dorastenci prehrali v Banskej Bystrici

2013-10-12 12:00:00

Pod Urpínom utrpeli dvojgólovú prehru, domáca Dukla strelila Michalovčanom oba góly v druhom polčase.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce prehrali v zápase 10. kola Dôvera I. ligy na ihrisku banskobystrickej Dukly 0:2 (0:0) a zaznamenali tak už svoju šiestu porážku v tejto sezóne.

Tréner Branislav Sokoli: "Už to znie ako obohratá platňa - opäť sme boli lepším tímom, ale nedokázali sme zvíťaziť. Opäť sme doplatili na nedôraz pred súperovou šestnástkou. Prvý polčas bol vyrovnaný, my aj domáci si vytvorili po jednej šanci, ale gól nepadol. V druhom dejstve sme už mali prevahu a dostali sme sa do štyroch čistých gólových šancí, avšak dvkarát zaváhal Juraj Kiss a raz Jozef-Šimon Turik s Martinom Koscelníkom, ktorý trafil brvno. Domáci nás zato potrestali gólom v 65. minúte, keď zblízka skórovali. Po tomto zásahu náš výkon išiel dole a v 71. minúte pridala Banská Bystrica aj druhý gól po obstrelení brankára Vratka Holienčina."

FK Dukla Banská Bystrica - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (0:0)

Góly: 65. Polievka, 71. Kolláti

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - Ďurik, J. Šimko, D. Horňák, Lechman - Havrila (74. Copko), M. Koscelník - J. Kiss (78. J. Andrejko), Turik, Micovčák - T. Kolesár

Počas budúceho víkendu budú mať Michalovčania voľno, pretože duel 11. kola so Žilinou (1:2) si predohrali 1. októbra. Najbližšie tak v akcii budú až v sobotu 26. októbra o 11. hodine, keď sa predstavia na pôde Prešova.