Ženské družstvo tesne prehralo v Haliči

2013-10-05 12:00:00

Aj keď boli Michalovčanky lepším tímom, skórovať nedokázali ani raz. Škvrnou zápasu bolo nepríjemné zranenie brankárky Hoľanovej.

Ženský tím MFK Zemplín Michalovce prehral v sobotňajšom súboji 6. kola druhej ligy Východ na pôde Haliča najtesnejším rozdielom 0:1 (0:0) a utrpel tak tretiu porážku v tejto sezóne.

Tréner Miroslav Kučera: "Bol to podobný zápas ako domáci so Spišskou Novou Vsou, keď sme po rovnakom priebehu tiež prehrali 0:1. Počas celého zápasu sme boli lepším družstvom, mali sme prevahu, domáce sa iba bránili a nakopávali lopty. Hrali sme však iba po súperovu šestnástku, chýbal moment prekvapenia, nejaká prihrávka, ktorou by sme sa dostali do gólovej šance. Mali sme iba niekoľko streleckých pokusov z diaľky, ale z nich sme neskórovali. Krátko pred koncom prvého polčasu sa nám nepríjemne zranila brankárka Terézia Hoľanová, ktorú po zrážke s protihráčkou musela odviezť sanitka do nemocnice. Našťastie nič vážne sa jej nestalo, tak mohla s nami odcestovať domov. Aj tento moment dievčatami otriasol. Do brány tak išla stopérka Martina Trochanová. Rozhodujúci gól sme inkasovali po rýchlom brejku štvrťhodinu pred koncom zápasu."

TJ Slovan Halič - MFK Zemplín Michalovce 1:0 (0:0)

Gól: 75. Kelementová

MFK ZEMPLÍN: Hoľanová (42. Fiľakovská, 79. Maszkáľová) - Bačová, Jeleneková, Trochanová, Kučerová - Oláhová, Lukčíková, Katonová (60. Fialková), Ledvoňová - Komáriková, Fialová

Ďalší výsledok 6. kola II. ligy skupiny Východ:

Bardejov - Liptovský Mikuláš 8:0, Spišská Nová Ves mala voľno

Tabuľka po 6. kole:

Ďalšie majstrovské stretnutie odohrajú michalovské futbalistky v sobotu 12. októbra o 15. hodine na domácom ihrisku proti Bardejovu.