Starší dorastenci zaknihovali v Senici remízu

2013-09-06 12:00:00

Hráči MFK Zemplín Michalovce dosiahli bezgólový rezultát, šancí si však vypracovali viac ako domáci celok.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v zápase 6. kola Dôvera I. ligy na pôde FK Senica 0:0 a po šiestich odohratých zápasoch majú na svojom konte osem bodov.

Tréner Branislav Sokoli: "Každý bod zo Senice je dobrý, pred zápasom by sme ho brali, ale po ňom sa nám trošku máli, pretože sme si vypracovali viac gólových šancí ako domáce družstvo. V prvom polčase mal veľmi dobrú šancu na skórovanie Tomáš Vožný, aj Juraj Kiss, ktorý z päťky hlavou netrafil bránu. Najväčšiu šancu však spálil v druhom polčase Erik Micovčák, ktorý išiel sám na brankára, ale ten jeho strelu vyrazil a neujala sa ani dorážka toho istého hráča, keď obranca loptu smerujúcu do brány odvrátil do bezpečia. Mali sme aj ďalšie dobré náznaky šancí, ale viaceré prečíslenia sme nedotiahli do zdarného konca. Chlapcov musím za predvedený výkon pochváliť, veľmi dobre zahrali Grič, Turik, Vožný či Ďurik. S remízou boli spokojní aj domáci, po zápase nám povedali, že sme boli zatiaľ najlepší tím, aký sa v tejto sezóne u nich predstavil."

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 0:0

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - D. Horňák, J. Šimko, Grič, Ďurik - Micovčák, M. Koscelník - J. Kiss (75. T. Kolesár), J. Andrejko (54. Havrila) - Turik - T. Vožný (88. M. Gomboš)

Najbližšie majstrovské stretnutie odohrajú Michalovčania v nedeľu 15. septembra o 11. hodine na domácom trávniku proti Partizánu Bardejov.