Starší dorastenci zvíťazili v Dubnici

2013-08-30 12:00:00

Na Považí zaknihovali triumf 2:1, za michalovský celok sa presadili Erik Micovčák a Tomáš Vožný.

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v 5. kole Dôvera I. ligy U19 na pôde Dubnice nad Váhom najtesnejším výsledkom 2:1 (2:1) a dosiahli tak svoj druhý plný bodový zisk v tejto sezóne.

Tréner Branislav Sokoli: "Podali sme zatiaľ najlepší výkon v doterajšom priebehu súťaže. Dobre sme kombinovali a boli sme lepším celkom ako domáci. V 28. minúte sme sa ujali vedenia po veľmi peknej akcii Turika s Micovčákom, ktorú zakončil druhý menovaný krížnou strelou. Dubnica však rýchlo vyrovnala, ako tradične sme už inkasovali po štandardnej situácii, keď si náš stopér Šimko strelil vlastný gól. Ešte do prestávky však po peknej akcii skóroval Vožný a strelil náš víťazný gól. V druhom polčase domáci nakopávali lopty, ale do šnací sme ich nepúšťali. Podali sme bojovný výkon a naše víťazstvo je zaslúžené."

MFK Dubnica nad Váhom - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:2)

Góly: 31. vlastný J. Šimko - 28. Micovčák, 42. T. Vožný

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - D. Horňák, J. Šimko (76. M. Gomboš), Grič, Ďurik - L. Tóth, Micovčák (82. Havrila), M. Koscelník, J. Kiss (58. J. Andrejko) - Turik - T. Vožný

Najbližší zápas odohrajú Michalovčania v piatok 6. septembra o 11. hodine opäť na súperovom ihrisku, keď nastúpia v Senici.