Mladší dorastenci s trojgólovými prehrami

2013-08-24 12:00:00

Oba celky zaznamenali navlas rovnaké porážky - na pôde bratislavského Slovana prehrali rozdielom triedy 0:3.

Mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce neuspeli v zápasoch 4. kola Dôvera I. ligy na ihrisku Rapidu v bratislavskom Prievoze proti tamojším tímom Slovana, ktorým podľahli zhodne 0:3.

U17

Tréner Albert Rusnák: "Potvrdilo sa, že v tejto vekovej kategórii majú družstvá kolísavú výkonnosť, keďže sú to ešte mladí chlapci. Rýchlo sme inkasovali prvý gól, už v 3. minúte sme ho dostali po chybe celého tímu. Potom boli šance na oboch stranách, v úvode druhého polčasu sme mali dve veľké, ktoré sme však nepremenili a súper nás zato potrestal druhým gólom, keď premenil svoju prvú príležitosť v druhom dejstve. Doplatili sme na nepremenené šance. Futbal sa hrá na góly, my sme ich nedali, preto sme prehrali. Viac ako porážka ma však mrzí zranenie Martina Kolesára, ktorý nám bude chýbať dlhšie, možno až 2-3 mesiace."

ŠK Slovan Bratislava - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (1:0)

Góly: 3. a 65. Kondrlík, 79. Piecka

MFK ZEMPLÍN: M. Janočko - Halagan, M. Kolesár (46. J. Tkáč), M. Janočko, J. Vaško - Sarik, Vajs, Reichelt (58. Kondáš) - Tkáčik (31. Chimaľ), Bellás, J. Straka

U16

Asistent trénera Tomáš Kozár: "Aj vo svojom treťom zápase v tejto sezóne sme boli lepším celkom, futbal však nemá logiku. Prvýkrát sme nastúpili v rozostavení 4-3-3, tak ako hráva kategória U17. A chlapci zahrali veľmi dobre, nemám im čo vyčítať, sú ešte v takom veku, keď robia chyby. Celý zápas sme hrali do plných, žiadne nakopávané lopty, ale kombinačný futbal. Nepremenili sme päť vyložených gólových šancí - dve mal Lukáč, po jednej Sopata, Horváth a Matúš Šomšák. Ak by sme vyrovnali na 1:1, určite by sme neprehrali. Výsledok 3:0 je pre nás veľmi krutý."

ŠK Slovan Bratislava - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (1:0)

Góly: 6., 63. a 74. Kele

MFK ZEMPLÍN: M. Kočiš - Poprik, A. Kuľha, Masnica, L. Šomšák (67. Diladi) - R. Kiš (78. Mackaľ), P. Kolesár, M. Šomšák (59. Ciganoc) - R. Lukáč, A. Horváth (73. T. Duška), Sopata

Najbližšie majstrovské zápasy odohrajú Michalovčania v utorok 3. septembra na domácej pôde proti Dubnici nad Váhom. Družstvo U17 nastúpi o 11. hodine, U16 o 13. hodine.