Manuál návštevníka Michalovce CUP 2013

2013-08-07 12:00:00

Prečítajte si niekoľko dôležitých informácií ohľadom prestížneho turnaja, ktorý sa nezadržateľne blíži.

Koľko budú stáť lístky? Kedy sa budú dať kúpiť? Čo ste nám ešte nepovedali o turnaji Michalovce Cup 2013? V posledných dňoch, kedy sa medzi Michalovčanmi rozšírila informácia, že naše mesto už čoskoro čaká poriadna futbalová nádielka, ste nás zavalili otázkami. Rozhodli sme sa preto zostaviť pre našich fanúšikov malého sprievodcu, ktorým zodpovieme aspoň niektoré z nich.

Svetový futbal nemusí stáť veľa

Lístky na podujatie sa budú predávať v cene 2 a 3 eurá. Dvojeurová denná vstupenka bude platiť na dva zápasy vždy v daný deň, teda na dni 13., 14. a 15. augusta 2013. Trojeurovú dennú vstupenku je nutné zakúpiť si na tri zápasy, ktoré sa uskutočnia 16. augusta 2013. Vstupenky si môžu diváci kúpiť pred zápasmi v pokladniach MFK Zemplín Michalovce alebo v predpredaji od pondelka 12. 8. 2013 na sekretariáte MFK. Pri kúpe je nutné upozorniť obsluhu, ak máte záujem o lístok na štvrtkové zápasy (15.8.2013).

Upozorňujeme tiež divákov, že po opustení areálu štadióna nebude možný opätovný vstup na tú istú vstupenku.

Právo na vstup zadarmo majú držitelia preukazov ZŤP a deti do 120 cm. Všetky ostatné zľavy, ktoré je možné využiť počas iných podujatí na štadióne MFK Zemplín Michalovce, strácajú počas turnaja Michalovce Cup 2013 svoju platnosť. Opatrenie sa týka aj VIP vstupeniek a permanentiek.

Súčasťou každého lístka je kupón do AquaCity Poprad. Podmienky použitia nájdu diváci na samotnom kupóne.

Pestrý futbalový program

Michalovce Cup 2013 vyženie na ihrisko dorastencov zo šiestich kvalitných tímov. Už hneď v prvý deň sa môžu návštevníci tešiť na Chievo či Šachtar. Megaklub Real Madrid sa divákom predstaví v druhý deň turnaja. Kvôli prehľadnosti prinášame ešte raz rozpis zápasov turnaja aj s cenami lístkov.

Dátum

Program

Cena vstupenky

13.8.

18.00 hod. B. Bystrica – Villarreal

20.00 hod. Michalovce – Šachtar

2 eurá

14.8.

18.00 hod. B. Bystrica – Verona

19.45 hod. slávnostné otvorenie turnaja

20.00 hod. Real Madrid – Šachtar

2 eurá

15.8.

18.00 hod. Verona – Villarreal

20.00 hod. Michalovce – Real Madrid

2 eurá

16.8.

16.00 hod. zápas o 5. miesto

18.00 hod. zápas o 3. miesto

20.00 hod. finále

21.45 hod. slávnostné vyhodnotenie turnaja

3 eurá

Slávnostné otvorenie turnaja bolo presunuté na stredu 14.8. z dôvodu neskorého príchodu tímu Real Madrid do Michaloviec v prvý deň podujatia.

Organizátori Michalovce Cup nezabúdajú ani na čas pred a medzi zápasmi. V areáli štadióna nájdu návštevníci bufety aj toalety. Diváci si tiež budú môcť dať namaľovať na tvár logo svojho obľúbeného klubu.

Súťažte s nami o zážitky

Klub MFK Zemplín Michalovce si pre svojich fanúšikov pripravil viacero súťaží o atraktívne ceny. Na našej FB fanpage je možné súťažiť o dva lístky na finálový deň turnaja a dva lístky na ktorýkoľvek iný deň. V najbližších dňoch ešte jedna súťaž o vstupenky pribudne. Sledujte náš Facebook.

Súčasťou zábavy budú aj zlosovateľné spravodaje, ktoré sa budú predávať za 1 euro. Okrem informačnej hodnoty prinášajú možnosť vyhrať zaujímavé ceny ako napríklad auto značky Suzuki na celý víkend. Spravodaje si bude možné zakúpiť v pokladniach štadióna MFK Zemplín Michalovce pred zápasmi.

Príďte sa pozrieť na vychádzajúce hviezdy svetového futbalu. MFK Zemplín Michalovce sa teší na vašu účasť na Michalovce Cup 2013. Real Madrid na Zemplíne predsa nehrá každý deň.