A-mužstvo MFK Zemplín zdolalo starší dorast

2013-06-22 12:00:00

Po góloch Kuncu, Jacka a Regáliho zvíťazilo 3:0, tréner Jozef Bubenko prvýkrát videl v akcii svojich nových zverencov.

Po necelom týždni letnej prípravy nastúpili hráči michalovského A-mužstva na svoju prvú zápasovú previerku pod vedením nového kormidelníka Jozefa Bubenka. V sobotu dopoludnia si na hlavnom ihrisku zmeralig sily s výberom staršieho dorastu U19 doplneného o niekoľkých hráčov rezervného celku. Vo veľkej horúčave triumfoval druholigový tím nad mladíkmi 3:0(1:0). O prvý gól sa postaral krátko po uplynutí polhodiny hry Kunca, ktorý po prihrávke nového hráča v michalovskej zostave Macháčka zvnútra šestnástky prestrelil Kiru, o druhý po peknej akcii Jacko. Gólovú poistku pridal v 81. minúte striedajúci Regáli, ktorý strelou po zemi trafil presne k pravej žrdi. Aj keď starší dorastenci neuspeli, prezentovali sa sympatickým výkonom a A-mužstvu boli vyrovnaným súperom.


MFK Zemplín Michalovce "A" - MFK Zemplín Michalovce "U19" 3:0 (1:0)

Góly: 31. D. Kunca, 63. L. Jacko, 81. M. Regáli

MFK ZEMPLÍN "A": T. Jenčo - Podhorin, T. Sedlák (46. Morlacchi), Smrek, M. Vanák (46. D. Horňák) - D. Kunca (46. A. Leško), Kovaľ (46. S. Danko), L. Janič (46. Hreško), Gamkrelidze (46. L. Jacko) - M. Hamuľak (46. M. Regáli), Macháček

MFK ZEMPLÍN "U19": Kira - M. Popovič, Sochanič, Grič, Šimčák - Harvila (58. V. Kostovčík), Ďurik - M. Koscelník, Turik, A. Devečka - T. Kolesár (46. L. Forgáč)

Najbližšie prípravné stretnutie odohrá A-mužstvo v rámci sústredenia vo Vysokých Tatrách na ihrisku Liptovského Mikuláša. Na programe je v stredu 26. júna o 17.30 hod. Druholigista odcestuje na sústredenie do Tatranskej Lomnice v nedeľu večer a pobudne tam do budúcej soboty.

Proti mladíkom z dorastu dostali v sobotu príležitosť aj viaceré nové či staronové tváre. Okrem stredopoliara Lukáša Janiča z Teplíc aj navrátilec z hosťovania v Humennom Martin Hreško a ofenzívny český záložník Martin Macháček z tímu SK Roudnice nad Labem, v drese ktorého sa v uplynulej sezóne stal najlepším strelcom súťaže.

FOTO: RA