Starší dorastenci remizovali na pôde lídra

2013-05-05 12:00:00

V Trenčíne odohrali výborný zápas, remizovali 3:3 a svoju sériu neporaziteľnosti natiahli na štyri zápasy.

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v nedeľňajšom súboji 24. kola na ihrisku Trenčína, ktorý je lídrom tabuľky, po gólovej prestrelke 3:3 (2:2). Mladší dorastenci prehrali na Sihoti rozdielom triedy 0:3 (0:1).

Starší dorastenci U19

Tréner Branislav Sokoli: "Na úvod musím povedať, že prevládajú vo mne zmiešané pocity. Hrali sme takmer hodinu o jedného hráča viac, ale zľakli sme sa víťazstva. Domáci potvrdili, že majú najlepšie družstvo v súťaži, hrali moderne a priamočiaro smerom dopredu. Celý môj tím podal veľmi dobrý výkon, výborne zahral predovšetkým Harvila. Domáci sa ujali vedenia v 14. minúte, ale potom sa po rohu strelou zo šestnástky presadil Turik a vyrovnal. Následne opäť domáci skórovali. V 33. minúte sa rútil sám brankára Harvila, domáci kapitán Ranko ho fauloval, uvidel červenú kartu a Danko z penalty vyrovnal. Hralo sa vo vysokom tempe a po hodine hry po krásnej akcii nás poslal do vedenia Danko, ktorý zužitkoval peknú prihrávku Koscelníka. Zaslúženú deľbu bodov však zariadil v 69. minúte Jurica, ktorý exportným volejom z takmer 40 metrov trafil nechytateľne do vzdialenejšieho vinkla! Keby však dve minúty pred koncom Kiss premenil šancu, mohli sme mať aj tri body. Ako som už povedal, remíza je zaslúžená."

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 3:3 (2:2)

Góly: 14. Bero, 23. Čentéš, 69. Jurica - 17. Turik, 34. a 61. S. Danko (1 z 11 m)

ČK: 33. Ranko (Trenčín)

MFK ZEMPLÍN: Babiák - D. Horňák, Sochanič, J. Šimko, Škultéty - Ďurik, Harvila - M. Koscelník (85. T. Kolesár), S. Danko, Turik (81. J. Kiss) - J. Štofík (46. Stropkay)

Mladší dorastenci U17

Tréner Ján Gajdoščík: "V Trenčíne sa hral dobrý zápas z obidvoch strán. Nastúpili sme proti kvalitnému súperovi. V prvom polčase nevyužil šancu na skórovanie Vožný, potom sme si dali vlastný gól, keď po rohu sa lopta odrazila od Bellása za chrbát Holienčina. Aj po zmene strán sme si vypracovali veľmi dobré príležitosti, neuspeli Bellás ani Vožný. Vzápätí sme dostali dva góly a bolo po zápase. Domáci dali góly, my nie, preto sme prehrali."

AS Trenčín - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (1:0)

Góly: 16. Blažej, 51. Komorovský, 54. M. Petrík

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - M. Kolesár, M. Janočko, Ferko, J. Andrejko - T. Vožný, L. Tóth (55. J. Vaško), Havrila, Vajs - Bellás (71. Chimaľ), Copko (74. Sarik)

Najbližšie zápasy odohrajú Michalovčania v piatok 10. mája na domácom ihrisku proti FK Dukla Banská Bystrica. Starší nastúpia o 15. hodine, mladší o 17.15 hod.