V Michalovciach zarezávajú dvaja Gréci

2016-02-24 12:00:00

Prišli z PAOK Solún, jeden definitívne ostáva, druhý prišiel na skúšku. Lístky na Trnavu už v predaji.

Do kádra nováčika Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce pribudli tesne pred štartom jarnej časti dve nové tváre zo zahraničia. Prvýkrát v histórii sa v klube objavili hráči gréckej národnosti. Ide o stredopoliarov Kyriakosa Savvidisa a Panagiotisa Deligiannidisa, ktorí k Laborcu prišli z PAOK Solún.

Trénujú odvčera

Dvadsaťročný Savvidis pricestoval na Slovensko v nedeľu večer, o rok mladší Deligiannidis o deň neskôr. Včera dopoludnia sa už kormidelníkovi Stanislavovi Grigovi, ktorý sa ich príchodu určite potešil, keďže si ešte želal posilnenie kádra, hlásili na dopoludňajšom tréningu. „Obaja prešli mládežníckymi reprezentáciami Grécka, naposledy hájili farby PAOK Solún a hrávajú v záložnej formácii. Kým Savvidis u nás definitívne zostáva na hosťovaní do konca sezóny, Deligiannidisa si najprv tréneri vyskúšajú,“ prezradil niečo o nových akvizíciách prvoligistu jeho športový manažér Marek Zahorčák.

Už osem národností

Početná legionárska enkláva v MFK Zemplín sa rozrástla o hráčov z juhu Európy a v kádri je po ich príchode už osem národností. Okrem Slovákov sú na michalovskej súpiske traja Španieli (Morlacchi, Perez, Bayón), dvaja Česi (Raška, Macej), Gruzínec (Khubutia), Srb (Lukič), Bielorus (Sviarchynski) a Rus (Votinov). Zvedaví na zimné posily sú aj michalovskí priaznivci, ktorí sa už nevedia dočkať sobotňajšieho úvodného jarného zápasu so Spartakom Trnava. O súboj s popredným tímom našej ligy je obrovský záujem, preto klub dnes spustil predpredaj lístkov, ktoré sa predávajú v cene 7 € (na kryté tribúny), 5 € (na nekryté tribúny) a 1 € (pre deti do 150 cm, ženy a držiteľov Senior kariet). Zakúpiť si ich môžete na sekretariáte klubu dnes, zajtra a v piatok v čase od 14. do 17. hodiny.