Rezervný celok remizoval v Haniske

2013-04-14 12:00:00

Z pôdy kvalitného súpera si vezie jeden bod po výsledku 1:1, keď za michalovský celok skóroval útočník Lukáš Forgáč.

Štvrtoligový rezervný celok MFK Zemplín Michalovce remizoval v zápase 21. kola súťaže na ihrisku Hanisky 1:1 (0:0), hoci bol veľmi blízko aj plnému bodovému zisku, no doplatil na nevyužité šance.

Tréner Tomáš Kozár: "Zľakli sme sa víťazstva. Domáci boli agresívnejší, naši mladí hráči sa priveľmi báli. Mapriek tomu sme mali v Haniske vyhrať. Hneď v úvode vyslal na domácu bránu dve dobré strely Stanislav Danko, neujalo sa ani zakončenie Tomáša Sedláka. Hrozili sme aj po rohových kopoch, ale nič sme z toho nevyťažili. Štvrťhodinu pred koncom sa nám podarilo dostať do vedenia, keď sa presadil Lukáš Forgáč. Gólu predchádzalo rozohratie rohu nakrátko, po ktorom Sedlák vystrelil, brankár loptu vyrazil a Forgáčova dorážka, aj napriek tomu, že loptu netrafil ideálne, skončila v domácej sieti. Naše vedenie však netrvalo dlho, už po siedmich minútach vyrovnal Majerník, ktorý po nakopnutej lopte z rohu šestnástky volejom preloboval Miloša Brédu. Potom sme mali veľké šance na strhnutie víťazstva na svoju stranu, domáci otvorili obranu, do brejkov sa dostali Forgáč či Gamkrelidze, ale nedoviedli ich do zdarného konca."

FK Haniska - MFK Zemplín Michalovce B 1:1 (0:0)

Góly: 83. Majerník - 76. L. Forgáč

ŽK: 56. Pavlov, 72. L. Forgáč

Rozhodoval: Michalik - 200 divákov

FK: S. Suchý - M. Horváth, Slicho, Šipoš, Majerník - G. Majoroš (59. Klimek), M. Majoroš, M. Molnár (74. P. Horňák), J. Gorej - M. Pekár (80. V. Horňák), Palenčár

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - Pavlov, A. Devečka, V. Kostovčík, M. Devečka - Gamkrelidze, T. Sedlák, S. Danko (71. M. Hreha) - L. Jacko, L. Forgáč (90. T. Kozár), Juanpe (16. Mukhametdinov)

Ďalšie výsledky 21. kola IV. futbalovej ligy skupiny Východ:

Spišské Podhradie - Sabinov 1:0, Barca - Veľké Revištia 3:2, Svidník - Svit 1:0, Vyšné Opátske - Giraltovce 3:0, Bardejovská Nová Ves - Snina 3:0, Stropkov - Vysoké Tatry 4:1, Stará Ľubovňa mala voľno

Tabuľka po 21. kole:

Najbližší program MFK Zemplín:

Nedeľa 21. apríla o 16.00 hod.: Snina - Michalovce B (22. kolo)

Nedeľa 28. apríla o 10.30 hod.: Michalovce B - Sabinov (23. kolo)

Streda 1. mája o 16.30 hod.: Barca - Michalovce B (dohrávané 18. kolo)