B-mužstvo si doma poradilo s Trebišovom

2013-04-07 12:00:00

Nad treťoligistom vyhralo tesne 1:0, keď jediný gól stretnutia zaznamenal v 75. minúte Georgii Gamkrelidze.

Štvrtoligový rezervný celok MFK Zemplín Michalovce zvíťazil v nedeľňajšom prípravnom stretnutí na domácej pôde nad Trebišovom, účastníkom tretej ligy skupiny Východ, najtesnejším rozdielom 1:0.

V slnečnom, ale veternom počasí sa hral dobrý futbal. Lepšie odštartovali hostia, ktorí pohrozili strelami Milana Lukáča a Capka, ale brankár Bréda si s nimi poradil. Postupne sa osmelili aj Michalovčania a do vedenia ich mohol poslať Gamkrelidze, ktorý však v dvoch tutovkách zaváhal. Potom nevyužil šancu ani Juanpe. V druhom polčase boli domáci lepším tímom, blízko ku gólu mal Danko, ktorého strelu z priameho kopu však Bednár vytlačil nad brvno, no do čierneho trafil až v 77. minúte Gamkrelidze, keď krížnou strelou prekonal trebišovského gólmana. V závere mohol víťazstvo domácich poistiť A. Devečka, ale hlavou netrafil hosťujúcu svätyňu.

MFK Zemplín Michalovce B - Slavoj Trebišov 1:0 (0:0)

Gól: 75. Gamkrelidze

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - Perez (46. Ďurik), V. Kostovčík, A. Devečka, M. Devečka (66. T. Tomko) - Pavlov, S. Danko, T. Sedlák - Gamkrelidze, L. Forgáč (60. L. Jacko), Juanpe

SLAVOJ: Bednár - Patkanóci, Olah (63. Bartko), Cibuľa, Mižík - Milan Lukáč, J. Capko, Flyashko, E. Lukáč (82. Bereščík) - Kotľar, Petrovič (46. Deme)

Zverenci kormidelníka Tomáša Kozára odohrajú ďalší zápas v nedeľu 14. apríla o 15.30 hod. na ihrisku Hanisky. Pôjde o súboj 21. kola IV. ligy skupiny Východ.