B-mužstvo vysoko porazilo Dlhé Klčovo

2013-03-24 12:00:00

Na domácom ihrisku porazilo piatoligistu 5:1, dva góly strelil Hamuľak, po jednom pridali Juanpe, Mukhametdinov a Gamkrelidze.

Štvrtoligový rezervný celok MFK Zemplín Michalovce zdolal v nedeľňajšom prípravnom súboji na vlastnej umelej tráve Dlhé Klčovo, ktoré hráva v piatej lige skupine Sever, jednoznačne 5:1, keď už do prestávky viedol o tri góly. Pôvodne mali Zemplínčania nastúpiť na majstrovský duel na ihrisku košickej Barce, ale celé kolo bolo odložené kvôli nevyhovujúcim stavom ihrísk.

Úvodný gól súboja vsietil v 14. minúte Španiel Juanpe, ktorý zužitkoval prihrávku Hamuľaka a presnou strelou k žrdi otvoril skóre - 1:0. Druhý domáci gól prišiel o 12 minút neskôr, tentoraz po Dankovej prihrávke skóroval Hamuľak. Ten v 29. minúte zvýšil už na rozdiel troch gólov. Hosťom sa podarilo znížiť zásluhou Homoľu, ktorý sa dostal až pred brankára Brédu, položil si ho na zem a poslal loptu do siete - 3:1. Krátko pred prestávkou unikol po pravej strane Mukhametdinov a po krížnej strele rozvlnil hosťujúcu sieť po štvrtýkrát. Aj v druhom polčase pokračovala domáceho mužstva, ale z gólu sa radovali už iba raz, keď sa do streleckej listiny zapísal Gamkrelidze.

MFK Zemplín Michalovce B - OcFK Dlhé Klčovo 5:1 (4:1)

Góly: 14. Juanpe, 26. a 29. M. Hamuľak, 40. Mukhametdinov, 56. Gamkrelidze - 38. Homoľa

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - Podhorin, A. Devečka, Vernon, Smrek - Pavlov, S. Danko (46. L. Jacko), Gamkrelidze (59. Lechman) - Mukhametdinov (59. M. Hreha), M. Hamuľak (46. T. Kozár), Juanpe (59. M. Devečka)

Najbližší zápas odohrajú zverenci hrajúceho trénera Tomáša Kozára o týždeň v nedeľu 31. marca o 15. hodine na vlastnej pôde proti Vyšnému Opátskemu. Pôjde o duel 19. kola štvrtej ligy skupiny Východ.