Stretnutie s Rimavskou Sobotou odložené!

2013-03-15 12:00:00

Neodohrá sa ani jeden druholigový zápas, na svoje súboje nenastúpia michalovskí dorastenci ani žiaci.

Stretnutia 21. kola druhej slovenskej najvyššej futbalovej súťaže sa v sobotu 16. marca 2013 neuskutočnia pre nespôsobilosť terénov. Agentúru SITA o tom informoval riaditeľ pre II. ligu Dušan Keketi. "Doteraz sme čakali a v súčasnosti nie je spôsobilý na hru ani jeden zo štadiónov, na ktorých sa mali odohrať zápasy 21. kola II. ligy. Vypýtali sme si informácie od všetkých klubov, veľmi zlé je to s počasím na východe Slovenska, Michalovce sú prakticky odrezané od sveta," povedal Keketi. Únia ligových klubov účastníkom II. ligy umožnila elektronicky poslať návrhy náhradných termínov odloženého 21. kola. "Keďže tie sú veľmi rôzne, o dátume a čase týchto odložených duelov sa rozhodne 26. marca na zasadnutí výkonného výboru ÚLK v Žiline," dodal Keketi. MFK Zemplín mal v sobotu nastúpiť na svoj premiérový tohtoročný domáci zápas proti Rimavskej Sobote (o 17.30 hod.), ale napokon si michalovskí fanúšikovia budú musieť na prvé vystúpenie svojho mužstva počkať. Zemplínčania tak najbližší duel odohrajú o týždeň v sobotu 23. marca o 15. hodine na ihrisku Šamorína.

Odložené neboli iba súboje druhej najvyššej súťaže dospelých, ale aj všetky ostatné. Michalovskí prvoligoví dorastenci (U19 a U17) sa mali v sobotu 16. marca predstaviť na pôde bratislavského Slovana (zápasy budú dohrávať v utorok 7. mája o 14.00 a 16.15 hod.), treťoligoví (U18 a U16) mali v nedeľu 17. marca odohrať domáce zápasy so Starou Ľubovňou a prvoligoví starší žiaci (U15 a U14) v sobotu mali nastúpiť v Prešove proti tamojšiemu Tatranu (dohrávať budú v stredu 24. apríla o 14.00 a 16.00 hod.).

Jediné majstrovské stretnutie na celom východnom Slovensku by sa malo odohrať v nedeľu 17. marca o 15. hodine na michalovskej umelej tráve, kde v zápase 17. kola III. ligy Východ proti sebe nastúpia rezerva MFK Zemplín a Giraltovce.