Rezerva prišla o víťazstvo v samom závere

2013-02-10 12:00:00

Nad Bardejovskou Novou Vsou viedla ešte v 87. minúte 3:2, v posledných minútach však dostala 2 góly a prehrala.

Štvrtoligový rezervný tím MFK Zemplín Michalovce odohralo dnes dopoludnia tretí prípravný zápas. S lídrom IV. ligy skupiny Východ Bardejovskou Novou Vsou prehrali nešťastne 3:4, hoci ešte pár minút pred koncom viedli o gól.

Stretnutie sa ešte ani poriadne nezačalo a hostia už viedli, keď sa hneď v 1. minúte presadil Havrila. V 11. minúte už boli vo vedení Michalovčania, o vyrovnanie sa postaral Forgáč a druhý domáci gól pridal hrajúci tréner mužstva Kozár. O sedem minút nato bolo už 2:2, po druhýkrát v zápase skóroval Havrila. Na ťažkom teréne sa hral rýchly futbal z jednej strany na druhú a o góly nebola núdza. Neprešla ani polhodina a padol už piaty: po Horňákovej prihrávke pätičkou poslal MFK Zemplín opäť do vedenia Forgáč - 3:2. Potom sa gólostroj na dlhé minúty zastavil, aj keď obe mužstvá mali niekoľko dobrých príležitostí na skórovanie. V 87. minúte prešiel po pravej strane hosťujúci Solanič, ktorý prestrelil Brudňaka - 3:3. Keď sa už zdalo, že súboj skončí remízou, v domácej šestnástke sa najlepšie zorientoval L. Stachura, ktorý zariadil svojmu tímu víťazstvo.

MFK Zemplín Michalovce B - ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves 3:4 (3:2)

Góly: L. Forgáč 2, T. Kozár - V. Havrila 2, Solanič, L. Stachura

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - D. Horňák, V. Kostovčík, Vernon, M. Hreha (46. M. Devečka) - Mukhametdinov (60. M. Gomboš), Pavlov, Mihok, Kokočák - L. Forgáč, T. Kozár (65. L. Apiar)

Ďalšie prípravné stretnutie odohrajú Zemplínčania o týždeň v nedeľu 17. februára o 10. hodine na vlastnej pôde proti treťoligovému Vranovu nad Topľou.