Hladké víťazstvo nad košickou Lokomotívou

2013-02-09 12:00:00

Treťoligové mužstvo zdolali Michalovčania 4:1, keď dva góly strelil Hamuľak a po jednom pridali Jurčo a Kunca.

Druhé víťazstvo v rade dosiahli futbalisti A-mužstva MFK Zemplín Michalovce, ktorí dnes na vlastnom ihrisku zdolali účastníka tretej ligy skupiny Východ Lokomotívu Košice 4:1 (0:0).

V úvodnej polhodine zápasu sme žiadnu šancu nevideli, prvá prišla až v 31. minúte, keď Hruška po rohovom kope Janočka hlavou namieril do brvna. Krátko nato po rýchlej kombinačnej akcii sa dostal do zakončenia Regáli, ale brankár jeho strelu chytil. V 38. minúte ten istý hráč prešiel cez troch brániacich hráčov Lokomotívy, dobre vystrelil, no gólman bol opäť proti. Góly začali padať až po prestávke. Skóre otvoril striedajúci Hamuľak, ktorý využil chybu v obrane hostí - 1:0. V 75. minúte sa opäť presadil Hamuľak, keď zužitkoval prihrávku od Horňáka. Na rozdiel triedy zvýšil v 81. minúte Jurčo z priameho kopu. O štyri minúty nato sa z gólu radovali aj hostia, Varga prestrelil brankára Brédu. Skóre duelu uzavrel Kunca, ktorý po narážačke s Podhorinom trafil presne k žrdi - 4:1.


MFK Zemplín Michalovce - FC Lokomotíva Košice 4:1 (0:0)

Góly: 58. a 75. M. Hamuľak, 81. P. Jurčo, 88. D. Kunca - 85. F. Varga

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Perez (71. D. Horňák), L. Hruška, Korijkov, M. Vanák (55. Vernon) - Podhorin, T. Sedlák, V. Janočko (71. Mukhametdinov) - D. Kunca, P. Jurčo, M. Regáli (55. M. Hamuľak)

Najbližšie prípravné stretnutie odohrajú zverenci trénera Alberta Rusnáka až v stredu 20. februára o 11. hodine na pôde prvoligovej Nitry.