Dvojgólová prehra MFK Zemplín v Žiline

2013-02-02 12:00:00

Na pôde úradujúceho slovenského šampióna prehral 0:2 a zaknihoval prvú porážku v tejto zimnej príprave.

Druholigové A-mužstvo MFK Zemplín Michalovce utŕžilo prvú porážku v priebiehajúcej zimnej príprave. Prišla v ich štvrtom prípravnom zápase a ich premožiteľom sa stal jeden z najlepších tímov na Slovensku MŠK Žilina, ktorý na štadióne v mestskej časti Strážov zdolal zverencov lodivoda Alberta Rusnáka 2:0.

MŠK Žilina - MFK Zemplín Michalovce 2:0 (1:0)

Góly: 35. Barčík, 81. D. Guba

MŠK: Krnáč (46. P. Le Giang) - Mabouka (60. J. Mihalík), Piaček, Mravec (35. A. Ceesay), M. Ondráš - Pečovský (46. Škriniar) - Barčík (60. Lupčo), Škvarka (46. Paur), Káčer (46. Pich), Nunes - D. Guba

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Korijkov, Smrek - Podhorin (46. T. Sedlák), Kovaľ, V. Janočko (70. Gamkrelidze) - M. Regáli (46. M. Hamuľak), P. Jurčo, D. Kunca (30. M. Vanák)

Tréner Albert Rusnák: "Bol to dobrý zápas, v ktorom sme boli favorizovanému domácemu celku vyrovnaným súperom. Hral sa kombinačný futbal a šance sa striedali na oboch stranách. Našu prvú gólovú príležitosť spálil po štvrťhodine hry Regáli, ktorého tečovaná strela tesne nad brvnom domácej brány. V druhom polčase za stavu 1:0 pre MŠK mal veľkú šancu Hamuľak, ale jeho strelu z hranice šestnástky zneškodnil brankár. Mrzí nás, že oba góly sme inkasovali v závere polčasov a po individuálnych chybách. Zápas nám ukázal, kde máme nedostatky, ktoré musíme odstrániť. Takéto stretnutia nás posúvajú ďalej."

Najbližší duel odohrajú Michalovčania v stredu 6. februára o 15.30 hod. na pôde prvoligového Trenčína.