MFK Zemplín iba remizoval s Dolným Kubínom

2012-11-24 12:00:00

S Oravčanmi prehrávali od 37. minúty, vyrovnanie zariadil v 67. minúte český stopér Luboš Hruška.

Druholigoví futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v poslednom jesennom súboji na domácom ihrisku s Dolným Kubínom 1:1 a v tabuľke tak prezimujú na siedmej priečke.

Záverečný duel na michalovskom štadióne v tomto roku veľa futbalovej krásy nepriniesol. Ako prví mohli otvoriť skóre hostia, po Hruškovom zaváhaní sa v 7. minúte ocitol sám pred Jenčom Kliment, ktorý však proti domácemu gólmanovi neuspel. Hneď nato Kunca bombou poriadne vyprášil Trabalíkove rukavice. V 9. minúte vystrelil Garel volejom po zemi len do brankára hostí. Ten istý hráč o osem minút neskôr z uhla vypálil nad. Francúzsky legionár neuspel ani do tretice, v 23. minúte namieril iba do bočnej siete. Hneď nato Jurčovu strelu zneškodnil Trabalík. V 37. minúte zahrával štadnardnú situáciu Podolský, lopta sa dostala až k nikým nekrytému Jurkymu, ktorý z päťky nezaváhal - 0:1. V 43. minúte sa o vyrovnanie pokúšal opäť Garel, ale skóre sa nemenilo.


Krátko po zmene strán chytil Sivčevičovu hlavičku Jenčo. V 54. minúte bol michalovský gólman v pohotovosti opäť, keď Klimentovu strelu k ľavej žrdi vytlačil na rohový kop. Zemplínčania sa vyrovnania dočkali v 67. minúte, po rohovom kope Immorlana Trabalíkovi vypadla lopta z rúk a pohotový Hruška poslal loptu do siete - 1:1. Domáci po tomto momente trošku ožili, ale do vedenia mohli ísť hostia, Sivčevičov priamy kop však skončil nad bránou. V 78. minúte sa v čistej šanci ocitol striedajúci Hamuľak, ktorý však napálil loptu iba do skúseného Trabalíka. V nadstavenom čase mohol o víťazstve hostí rozhodnúť žolík Holub, ale jeho hlavička iba o milimetre minula michalovskú svätyňu.


MFK Zemplín Michalovce - MFK Dolný Kubín 1:1 (0:1)

Góly: 67. L. Hruška - 37. Jurky

ŽK: 37. D. Kunca, 67. L. Hruška, 77. Podhorin - 43. Drengubiak, 45. Kutlík, 46. Sivčevič

Rozhodoval: Fajčík - 650 divákov

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - Perez, L. Hruška, Podhorin, M. Vanák - Garel (51. Immorlano), Gamkrelidze, T. Sedlák, D. Kunca (70. M. Hamuľak) - P. Jurčo, M. Regáli (46. A. Leško)

MFK: I. Trabalík – Kutlík (76. Sirota), Drengubiak, Jurky, T. Gejdoš – J. Podolský (89. Holub), Jadroň, Sivčevič, D. Maliňák – R. Ujčík, Kliment