Starší dorastenci remizovali v Trnave

2012-10-26 12:00:00

Opäť boli lepší ako súper, opäť nepremenili pokutový kop. Za Michalovce skóroval Adrián Leško.

Starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali v zápase 14. kola I. ligy na ihrisku trnavského Spartaka 1:1, keď jediný presný zásah Zemplínčanov zaznamenal Adrián Leško, ktorý však v druhom zápase po sebe nepremenil pokutový kop. Mladší dorastenci remizovali v slovenskom Ríme 0:0.

Starší dorastenci

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:0)

Góly: 55. Steinhübel - 85. A. Leško

MFK ZEMPLÍN: Babiák - M. Popovič (46. Ďurik), D. Horňák, T. Tomko, Škultéty (72. Harvila) - Grič, M. Koscelník, Turik, J. Kiss (57. Šimčák) - A. Leško, T. Kolesár

Tréner Branislav Sokoli: "Úrovňou to bol iba priemerný zápas, v ktorom sa naša kvalita vôbec neprejavila. Nepodali sme výkon, aký sme si predstavovali. Hneď v úvode nepremenil čistú šancu Tomáš Kolesár. Potom sa hralo väčšinou medzi šestnástkami, my sme mali prevahu. Desať minút po prestávke sme po faule na Turika mali výhodu pokutového kopu, ktorý však Adrián Leško opäť nevyužil. Domáci hráč dostal červenú kartu. Penaltu brankár vyrazil na roh, ktorý sme rozohrali, ale loptu získali Trnavčania a po rýchlom protiútoku zásluhou Steinübela skórovali. V ďalších minútach hry sme nevyužili viacero šancí, gól nedali Šimčák, Grič, Turik či Koscelník, v zakončení im chýbal dôraz a razancia. Vyrovnať sa nám podarilo až v 85. minúte, keď sa po rohu hlavou presadil Leško. Tento zápas sme mali zvládnuť lepšie herne aj výsledkovo, stratili sme dva body."

Mladší dorastenci

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 0:0

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - M. Kolesár, M. Janočko, Mikovčík, Halagan - L. Tóth, Havrila, Vajs, J. Andrejko (74. J. Straka) - Bellás (57. Chimaľ), T. Vožný (78. Sarik)

Najbližšie stretnutia odohrajú Michalovčania v stredu 31. októbra na domácej pôde proti ŽP Šport Podbrezová. Starší nastúpia o 11. hodine, mladší o 13.15 hod.