Tretie víťazstvo v rade, tentoraz s Prešovom

2016-01-30 12:00:00

Žlto-modrí triumfovali nad Tatranom o dva góly, o oba sa postaral stredopoliar Martin Koscelník.

Tradičným výsledkom 2:0 sa skončil piaty prípravný duel prvoligových futbalistov MFK Zemplín Michalovce. Žlto-modrí dosiahli tretie víťazstvo v rade, keď na vlastnej umelej tráve si poradili s druholigovým Tatranom Prešov 2:0 (2:0).

"Grigovci" vstúpili do zápasu aktívne a už v 11. minúte sa im podarilo vsietiť otvárací gól, o ktorý sa postaral Koscelník, keď po rohu rozohranom na krátko skončil jeho center na zadnú žrď v prešovskej sieti. Presne o desať minút neskôr sa ten istý hráč zapísal do streleckej listiny opäť, keď využil zaváhanie obrancu pri rozohrávke a upravil na 2:0. Zemplínčania boli lepším tímom, dostali sa aj do ďalších šancí, ale úspešní už neboli. V druhom polčase Prešov po prestriedaní viac ožil a nebol ďaleko ani od gólového zápisu. Michalovce však podržal výborný Kira, ktorý parádne vyškriabal zo šibenice strelu Vodu a v úplnom závere zneškodnil aj tutovku bývalého hráča MFK Zemplín Tubonemiho.


MFK Zemplín Michalovce - 1. FC Tatran Prešov 2:0 (2:0)

Góly: 11. a 21. M. Koscelník

MFK ZEMPLÍN: P. Macej (46. Kira) - Perez, Khubutia, Podhorin, Sviarchynski - D. Kunca, T. Sedlák, Grič, M. Koscelník - M. Hamuľak, Votinov (60. F. Serečin)

1. FC TATRAN: Barát (46. Talian) - R. Kačala, P. Jacko, Luberda (46. D. Jacko), Bujňák - Luk. Hruška (46. M. Kraľovič), Keresteš (60. S. Kraľovič), J. Dzurík, P. Cicman (46. Voda) - Tubonemi, Katona (60. Maník)

Fotogalériu zo zápasu pripravujeme...

Najbližší prípravný duel odohrajú zverenci trénera Stanislava Grigu v stredu 3. februára o 14. hodine na vlastnej umelej tráve proti druholigovej Lokomotíve Košice.