Starší dorastenci opäť s prehrou, mladší víťazne

2012-09-01 12:00:00

Starší zaknihovali tesnú porážku 1:2, mladší zvíťazili po rovnakom výsledku, keď oba góly strelil Lukáš Tóth.

Prvoligoví dorastenci MFK Zemplín dnes odohrali zápasy 6. kola na ihrisku nováčika zo Spišskej Novej Vsi. Starší dorastenci zaznamenali tretiu porážku za sebou, keď prehrali 1:2. Mladším sa darilo viac a na Spiši triumfovali po výsledku 2:1.

Starší dorastenci

FK Spišská Nová Ves - MFK Zemplín Michalovce 2:1 (1:1)

Góly: 2. Fehér, 83. Farkašovský (11 m) - 37. M. Koscelník

MFK ZEMPLÍN: Kira - D. Horňák, Sochanič, J. Šimko, Šimčák - J. Kiss, M. Koscelník, Harvila (52. Lechman), Turik - J. Štofík (72. M. Popovič), T. Kolesár (78. Lukačko)

Tréner Branislav Sokoli: "Prvý gól sme inkasovali už v druhej minúte, keď domáci hráč osamotený na päťke hlavou skóroval. Hra bola vyrovnaná a na 1:1 upravil po peknej akcii Koscelník. Do druhého polčasu sme vstúpili s jednoznačným cieľom strhnúť víťazstvo na našu stranu, ale do šancí sme sa nedostávali. V 83. minúte sme hlúpo v našej šestnástke faulovali protihráča a domáci dali druhý gól. Vyrovnať sa nám už nepodarilo. Opäť sme podali priemerný výkon. Na súpera sme sa poctivo pripravovali, vedeli sme čo bude hrať a predsa sme nepodali optimálny výkon."

Mladší dorastenci

FK Spišská Nová Ves - MFK Zemplín Michalovce 1:2 (1:2)

Góly: 18. Jochman - 2. a 24. L. Tóth

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - J. Vaško (60. Tkáčik), M. Janočko, Mikovčík, Halagan - Vajs, M. Ferko, Havrila, L. Tóth (75. Sarik), J. Andrejko - Bellás (45. Copko)

Tréner Ján Gajdoščík: "Počas celého zápasu sme boli jednoznačne lepším tímom a vedenia sme sa ujali už v druhej minúte po krásnej strele Lukáša Tótha. Domáci síce v 18. minúte z ojedinelej šance vyrovnali, no o šesť minút strelil náš druhý gól opäť Lukáš Tóth, keď sa presadil hlavou. Domáci hrali iba na brejky. Ďalšie naše góly mohli pridať Vajs či Bellás, ale neuspeli. Vyhrali sme úplne zaslúžene."

Ďalšie zápasy odohrajú Michalovčania už v utorok 4. septembra, keď na domácej pôde privítajú Bardejov (dohrávka 5. kola). Starší nastúpia o 11. hodine, mladší o 13.15 hod. Stretnutia sa pravdepodobne odohrajú v Topoľanoch.