V Ružomberku bodovali iba mladší dorastenci

2012-08-28 12:00:00

Na Liptove remizovali 1:1, keď skóroval Martin Kolesár. Starší dorastenci utrpeli porážku 0:3.

Dnes popoludní odohrali prvoligoví michalovskí dorastenci zápasy v Ružomberku, kde ich čakali dohrávky 1. kola. Starší dorastenci na Liptove prehrali hladko 0:3 a mladší remizovali 1:1.

Starší dorastenci

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 3:0 (2:0)

Góly: 15. Jagnešák, 26. Zreľák, 49. Kolorédy

MFK ZEMPLÍN: Kira - M. Popovič (32. D. Horňák), Sochanič (65. L. Apiar), J. Šimko, Šimčák - M. Koscelník, Harvila, J. Kiss (52. Lechman), Turik - A. Leško, T. Kolesár

Tréner Branislav Sokoli: "Opäť sme hrali profesorský futbal. Urobili sme veľa individuálnych chýb, predovšetkým v defenzíve. Zápas nevyšiel brankárovi Kirovi, ktorý nás dnes nepodržal. Ani v ofenzíve sme sa nevedeli presadiť a nedostali sme sa do žiadnej gólovej šance. Domáci hrali vzadu jednoducho a zaslúžene zvíťazili."

Mladší dorastenci

MFK Ružomberok - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (0:1)

Góly: 65. Kružliak (11 m) - 39. M. Kolesár

MFK ZEMPLÍN: Holienčin - M. Kolesár, M. Janočko (65. Chimaľ), Mikovčík, Halagan - Vajs, M. Ferko, Havrila, J. Andrejko (76. J. Vaško) - L. Tóth, Bellás (58. Tkáčik)

Tréner Ján Gajdoščík: "Prvý polčas bol z našej strany veľmi dobrý, domácich sme nepustili do žiadnej šance. Skóre mohol otvoriť Tóth, ale jeho strela z 25 metrov skončila na brvne, ďalšie dobré príležitosti zahodili Ferko a Bellás. Nakoniec sa nám podarilo skórovať v poslednej minúte prvého polčasu, keď po rohu prekonal ružomberského brankára Kolesár. V druhom polčase domáci zvýšili aktivitu, zahrávali viacero štandardiek a boli lepším tímom. Vyrovnať sa im podarilo gólom z pokutového kopu v 65. minúte. Citeľne nám chýbali Grič a Vožný, ktorí majú reprezentačné povinnosti."

Najbližšie sa Michalovčania predstavia na ihrisku Spišskej Novej Vsi, kde v sobotu 1. septembra o 11. hodine (starší) a 13.15 hod. (mladší) odohrajú stretnutia 6. kola I. ligy proti domácemu nováčikovi tejto súťaže.