Bréda a Danko s reprezentačnou pozvánkou

2012-08-01 12:00:00

Nový kormidelník SR 19 Milan Malatinský ich nominoval na kontrolný zraz, ktorý sa uskutoční na budúci týždeň.

Reprezentačný tím do 19 rokov sa 7. a 8. augusta po prvýkrát stretne pod vedením nového realizačného tímu na čele s trénerom Milanom Malatinským v areáli FC ViOn Zlaté Moravce. V priebehu kontrolného zrazu sú naplánované štyri tréningové jednotky ako aj míting. Tím sa bude pripravovať na kvalifikačný turnaj ME 2013, ktorý sa uskutoční v októbri v Bosne a Hercegovine. V nominácii má opäť zastúpenie aj MFK Zemplín Michalovce, pozvánku totiž dostali brankár Miloslav Bréda a stredopoliar Stanislav Danko a medzi náhradníkmi sa ocitol ďalší stredopoliar Róbert Kovaľ.

BRANKÁRI: Patrik Lukáč (FK Teplice), MILOSLAV BRÉDA (MFK Zemplín Michalovce)

OBRANCOVIA: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Tomáš Huk (MFK Košice), Patrik Korbelič (FC Spartak Trnava), Filip Schlosser (1. FC Tatran Prešov), Filip Molnár, Branislav Niňaj (obaja ŠK Slovan Bratislava)

STREDOPOLIARI: René Revák, Dušan Jánošík (obaja MŠK Žilina), Šimon Šmehyl, Denis Čéry (obaja FC Nitra), Ondrej Duda (MFK Košice), Tomáš Brigant, Róbert Mego (obaja MFK Dubnica), Michal Faško (FK Dukla Banská Bystrica), STANISLAV DANKO (MFK Zemplín Michalovce)

ÚTOČNÍCI: Imrich Vanko (Györi ETO FC), Adam Zrelák (MFK Ružomberok), Matúš Marcin (1. FC Tatran Prešov), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina), Andrej Števček (MFK Dubnica)

BRANKÁR: Marian Tvrdoň (FC ViOn Zlaté Moravce)

OBRANCOVIA: Richard Čiernik (MFK Dubnica), Dušan Kucharčík (MŠK Žilina), Denis Šavara (ŠK SFM Senec)

STREDOPOLIARI: Michal Mózer (ŽP Šport Podbrezová), RÓBERT KOVAĽ (MFK Zemplín Michalovce)

ÚTOČNÍCI: Viktor Kráľ (FC Nitra), Matej Klokner (ŠK SFM Senec)

tréner: Milan Malatinský
asistent: Cyril Stachura
tréner brankárov: Branislav Benko
lekár: Zsolt Fegyveres
masér: Vladimír Gramblička
technický vedúci: Rastislav Soják

Zdroj: futbalsfz.sk