Michalovské B-mužstvo víťazne v Trebišove

2012-07-15 12:00:00

Na ihrisku minuloročného treťoligistu triumfovali po výsledku 3:2, dva góly vsietil Regáli, jeden Kunca.

Štvrtoligová rezerva MFK Zemplín Michalovce dnes podvečer odohrala ďalšie prípravné stretnutie. Predstavila sa na pôde Slavoja Trebišov, ktorý vypadol z tretej najvyššej súťaže, a nad domácim výberom zvíťazila 3:2 (1:0).

Michalovčania otvorili v prvom polčase skóre zápasu zásluhou Dominika Kuncu a mohli pridať aj ďalšie góly, ale z viacerých čistých šancí neskórovali. Úvodné dejstvo hry tak vyhrali 1:0. Po zmene strán domáci vyrovnali Emilom Lukáčom, ale dvoma gólmi Martina Regáliho si zverenci trénera Milana Lalkoviča vypracovali dvojgólové vedenie. Záverečné slovo duelu patrilo trebišovskému Patrikovi Krucovčinovi, ktorý skorigoval na konečných 2:3 z pohľadu domáceho celku. MFK Zemplín zvíťazil zaslúžene, hráči podali kvalitný výkon a stretnutie splnilo účel.

Slavoj Trebišov - MFK Zemplín Michalovce B 2:3 (0:1)

Góly: E. Lukáč, Krucovčin - M. Regáli 2, D. Kunca

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - V. Kostovčík (46. Pavlov), Dargaj, A. Devečka, M. Hreha - D. Kunca, Kokočák (75. Dulovič), Mihok, L. Forgáč (46. Ďuďa), Grondona Sanchez (46. Jakubčo) - M. Regáli

Ďalšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania v sobotu 21. júla o 16.30 hod. v Palíne, kde v rámci osláv obce nastúpia proti domácemu ŠK Agro, účastníkovi VI. ligy zemplínskej.