Rezervný celok na úvod nerozhodne

2012-07-08 12:00:00

V Topoľanoch si zmeral sily s Veľkými Revištiami, s ktorými remizoval 2:2. Góly za domácich strieľali Kunca a Mihok.

Dnes podvečer odohralo štvrtoligové B-mužstvo MFK Zemplín Michalovce prvé prípravné stretnutie, v ktorom na ihrisku v Topoľanoch remizovalo s Veľkými Revištiami 2:2 (1:2).

Súboj michalovskej rezervy s nováčikom najvyššej regionálnej súťaže, ktorý nastúpil v základnej zostave s ôsmimi odchovancami michalovského futbalu, priniesol kvalitný futbal. V úvodnej desaťminútovke neuspeli v tutovkách na domácej strane Regáli, na opačnej zase Smoľák. V 12. minúte Španiel Grondona Sanchez poriadne natiahol skúseného Belána v bráne Veľkých Revíšť. Z následného rohu hlavičkoval tesne vedľa Dargaj. O minútu Grondona Sanchez vystrelil iba do žrde. V 26. minúte sa Michalovčania dočkali, po prihrávke španielskeho legionára Kunca poslal loptu presne k žrdi. O dve minúty už bolo vyrovnané, po akcii s Lakatošom sa zblízka nemýlil Uhľár - 1:1. V 38. minúte zahodili čisté šance Forgáč a Škirda. Krátko pred prestávkou Adam po chybe v domácej obrane efektne zakončil a lopta skončila v sieti. V druhom polčase už toľko šancí na skórovanie nebolo. V 59. minúte sa však k strele spoza šestnástky odhodlal Mihok a ľavačkoutrafil parádne k žrdi - 2:2. Vo veľkej príležitosti sa neskôr ocitol kanonier hostí Lakatoš, ale v dobrej pozícii nezakončil ideálne. Potom to ešte skúšal aj michalovský útočník Regáli, no takisto mal vychýlanú mušku.


MFK Zemplín Michalovce B - TJ Veľké Revištia 2:2 (1:2)

Góly: 26. D. Kunca, 59. Mihok - 28. Uhľár, 42. Miloš Adam

MFK ZEMPLÍN B: Bréda - Hutaj, Dargaj, Pavlov (46. Dulovič), A. Devečka (46. M. Hreha) - Grondona Sanchez (46. Ďuďa, 55. M. Regáli), Mihok (70. V. Kostovčík), L. Forgáč, D. Kunca (46. L. Jacko) - M. Regáli (46. Kokočák), O. Špilár

TJ: Belán - Berezňák (60. Vali), Mižík, D. Sninský, Uhľár - Smoľák (70. M. Nemčík), Miloš Adam, Praščák (46. Tokár), Tkáč (46. M. Devečka) - M. Lakatoš (75. M. Kurták), Škirda (46. Š. Horňák)

V piatok sa zverenci kormidelníka Milana Lalkoviča predstavia na turnaji v Maďarsku, kde by mali odohrať dve stretnutia. Bližšie informácie o turnaji sa dozviete v nasledujúcich dňoch na našom webe.