Víťazstvo MFK Zemplín v Nowom Saczi

2012-06-23 12:00:00

Michalovčania v prvom prípravnom zápase triumfovali na ihrisku súpera po výsledku 3:2.

Druholigoví michalovskí futbalisti vyhrali v prvom prípravnom dueli pred novou sezónou 2012/2013 na ihrisku poľského Noweho Saczu, ktorý hráva tamojšiu druhú najvyššiu súťaž, najtesnejším rozdielom 3:2, hoci do polčasu prehrávali 0:2. O góly v sieti domácich sa postarali nové tváre v MFK Zemplín, dvakrát skóroval Pavol Jurčo a raz Michal Hamuľák.

MKS Sandecja Nowy Sacz - MFK Zemplín Michalovce 2:3 (2:0)

Góly: 34. a 42. Janičijevič (1 z 11 m) - 69. a 87. P. Jurčo (1 z 11 m), 83. Hamuľák

MFK ZEMPLÍN: T. Jenčo - J. Čarnota, Krmpotič, Podhorin (55. Dargaj), M. Vanák - S. Danko, Mihok (46. Kokočák), Immorlano (65. D. Kunca) - P. Jurčo - Grondona Sanchez (46. Gamkrelidze), Hamuľák

Tréner Albert Rusnák: "Už pri príchode do dejiska zápasu sme ostali nemilo prekvapení stavom hracej plochy a to vysokou trávou. Úvodné dejstvo hry nám nevyšlo, bolo to aj tým, že sme nastúpili po dlhej ceste. Naša hra bola rozháraná, podali sme nemastný-neslaný výkon. Do druhého polčasu sme nastúpili v pozmenenom rozostavení, striedajúci hráči priniesli do našej hry oživenie. Vytvorili sme si prevahu a boli sme lepší po všetkých stránkach. Teší ma, že sa podarilo skórovať novým hráčom, Hamuľákovi a Jurčovi, ktorý dokonca dal dva góly. Ďalší novici v našom drese, obrancovia Čarnota a Vanák, tiež nesklamali. Španieli Grondona Sanchez a Immorlano neodohrali najlepší zápas, musia si ešte zvyknúť na tunajšie prostredie."

Najbližší zápas odohrajú Michalovčania v stredu 27. júna o 17. hodine na ihrisku MŠK Rimavská Sobota.