Milan Krmpotič sa nestratí ani pred kamerami

2012-06-22 12:00:00

Michalovský stopér si pred niekoľkými týždňami zahral vo videoklipe michalovskej speváčky Niky Karch.

Chorvátsky stopér v službách MFK Zemplín Michalovce Milan Krmpotič má za sebou zaujímavú skúsenosť. Pred niekoľkými týždňami sa totiž postavil pred kamery a zahral si vo videoklipe mladej michalovskej speváčky Niky Karch. Videoklip k pesničke s názvom Pár zmien sa nakrúcal v Košiciach a Milan si v ňom zahral partnera vychádzajúcej speváckej hviezdy. Ako sa vlastne pred kamery 27-ročný futbalista dostal? „Pred pár mesiacmi som sa zoznámil s Nikou Karchovou a jej bratom Borisom a ich rodičmi. Od začiatku výborne vychádzame, sú to skvelí ľudia. Nika sa ma raz opýtala, či si nechcem zahrať v jej pripravovanom videoklipe. Na jej ponuku som bez váhania prikývol,“ prezradil nám Milan Krmpotič, rodák z chorvátskeho prímorského mestečka Spasovač, ktorý verí, že videoklip sa ľudom bude páčiť. 

Ľudia, ktorí sa podieľali na tvorbe videoklipu. V hornom rade v strede Nika Karch, napravo od nej Milan Krmpotič.

Kto si však myslel, že pre stopéra MFK Zemplín to bola premiérová skúsenosť s herectvom, je na omyle. Milan totiž už v minulosti v domovskej krajine v jednom videoklipe už účinkoval. „Napriek tomu som však pred nedávnym nakrúcaním bol trošku nervózny, ale hneď ako sa zapli kamery, tréma zo mňa opadla. Nika bola veľmi pohodová a výborne sa mi s ňou spolupracovalo. Rovnako aj s celým tímom okolo, všetci urobili dobrú robotu. Predovšetkým Boris Karch, ktorý všetko dobre zorganizoval. Touto cestou by som chcel celý kolektív okolo tvorby videoklipu pozdraviť,“ odkázal M. Krmpotič. Plánuje aj v budúcnosti ešte niečo podobné absolvovať? „To ešte neviem, nie je to moja práca. Ja som futbalista, ale keď by som dostal nejakú dobrú ponuku, išiel by som do toho znova.“

Michalovský obranca je veľmi rád, že mohol spolupracovať s takou výbornou speváčkou. „Nika je mladá, talentovaná a veľmi dobre spieva. Okrem toho aj skvelo vyzerá. Pred sebou má výbornú budúcnosť. Som presvedčený, že o nej ešte budeme počuť. Prajem jej veľa šťastia a kopu vydarených pesničiek. Verím, že sa dostane v šoubiznise ďaleko,“ uzavrel debatu M. Krmpotič.

Videoklip Pár zmien od Niky Karch si môžete pozrieť TU.