V modelovanom zápase sa zrodila remíza

2012-06-16 12:00:00

Michalovskí futbalisti dnes odohrali prípravný súboj medzi sebou a rozišli sa zmierlivo po výsledku 1:1.

Dnes dopoludnia zohrali medzi sebou modelovaný duel futbalisti druholigového MFK Zemplín Michalovce doplnení o niektorých hráčov B-mužstva. V Topoľanoch sa zrodila remíza 1:1, góly vsietili Lukáš Forgáč a Stanislav Danko. Súboj medzi "modrými" a "žltými" rozhodoval Ondrej Duda, na čiarach mu asistovali Peter Pillár a Jaroslav Dargaj.

Stretnutie sa hralo vo veľkej horúčave, no napriek tomu zverenci trénera Alberta Rusnáka predviedli dobrý futbal s nasadením. Kormidelník celku videl prvýkrát v zápasovej akcii nových hráčov brankára Tomáša Jenča, útočníka Pavla Jurča, ľavého záložníka zo Španielska Francesca Immorlana, jeho krajana Manuela Jesusa Grondonu Sancheza, ktotý nastúpil na pravej strane zálohy, francúzskeho útočníka Kevina Garela i hráčov z dorastu. Skóre zápasu, ktorý sa hral 2 x 30 minút, otvorili "modrí", keď sa krásnou strelou do šibenice presadil Forgáč. Ešte v prvom polčase sa podarilo "žltým" vyrovnať po presnej strele Danka z pravej strany. V ďalšom priebehu si oba celky vytvorili niekoľko dobrých príležitostí na skórovanie, či už Špilár na jednej strane alebo Immorlano na druhej, avšak gól už nepadol. Spomedzi nových adeptov na michalovský dres sa v najlepšom svetle ukazoval ľavý stredopoliar Immorlano, ktorý zaujal rýchlosťou, výbornou technikou aj kvalitnou streľbou.

Modrí - Žltí 1:1 (1:1)

Góly: L. Forgáč - S. Danko

MODRÍ: T. Jenčo - D. Lorinc, Krmpotič, V. Kostovčík, Mihok - Kokočák, L. Jacko, L. Forgáč, Ruskovský - M. Regáli, O. Špilár

ŽLTÍ: Bréda - D. Kunca, Podhorin, Hutaj, M. Vanák - Grondona Sanchez, Kovaľ, S. Danko, Immorlano - Garel, P. Jurčo