V gólovej prestrelke prehra rezervného tímu

2012-06-13 12:00:00

V Spišskom Podhradí Michalovčania prehrali 3:5, za B-mužstvo skórovali postupne Regáli, Ďuďa a Mihok.

Dnes odohrali svoje posledné stretnutie v sezóne aj hráči rezervného tímu MFK Zemplín Michalovce, ktorí v predohrávanom zápase 30. kola Majstrovstiev regiónu Východ prehrali 3:5 (1:2).

Stretnutie pod Spišským hradom sa hralo na ťažkom teréne, keďže počas celého duelu pršalo. Napriek tomu však diváci videli kvalitný ofenzívny futbal s množstvom príležitostí a gólov. Michalovčanom nevyšiel úvod zápasu a už v 18. minúte inkasovali z kopačky Kočika - 1:0. V 41. minúte sa im podarilo zásluhou Regáliho vyrovnať, avšak už o niekoľko sekúnd nato Kočik poslal opäť Spišiakov do vedenia. Ani začiatok druhého dejstva hry B-mužstvu nevyšiel, už v 48. minúte Maliňák presným zásahom zvýšil na 3:1. Krátko po hodine hry sa Michalovčanom dvoma rýchlymi gólmi Ďuďu a Mihoka podarilo vyrovnať a dokonca sa mohli dostať aj do vedenia, ale tri výborné príležitosti nedokázali doviesť do úspešného konca. A tak prišiel trest v podobe gólu v ich sieti, ktorý zaznamenal Kočik a zavŕšil tak svoj hetrik. V závere už hostia vsadili všetko na jednu kartu, všetky sily vrhli do útoku, ale vyrovnať sa im už nepodarilo. Naopak, v poslednej minúte inkasovali aj piaty presný zásah, gólmana Hrindu prekonal Hritz.

MŠK Spišské Podhradie - MFK Zemplín Michalovce B 5:3 (2:1)

Góly: 18., 42. a 70. Kočik, 48. D. Maliňák, 90. Hritz - 41. M. Regáli, 62. Ďuďa, 65. Mihok

MFK ZEMPLÍN B: Hrinda - D. Lorinc (79. P. Fedor), A. Devečka, Hutaj, V. Kostovčík - L. Jacko, Mihok, L. Forgáč, Kokočák - M. Regáli, Ďuďa (75. Dulovič)

Výsledok ďalšieho predohrávaného stretnutia 30. kola Majstrovstiev regiónu Východ:

MFK Snina - MŠK Tesla Stropkov 2:2