Varga a Grič nastúpili za slovenskú 16-tku

2012-05-29 12:00:00

Dvojica Michalovčanov prispela k výhre Slovenska nad domácim Macedónskom rozdielom triedy 3:0.

Slovenská futbalová reprezentácia do 16 rokov zvíťazila v utorňajšom prípravnom zápase v Kumanove nad domácim Macedónskom 3:0. Slováci v zápase jasne dominovali. Odveta sa hrá vo štvrtok 31. mája od 12.00 h. Celé stretnutie vo výbere trénera Ladislava Pecka odohrala dvojica hráčov MFK Zemplín Michalovce, obranca Atila Varga a stredopoliar Jakub Grič.

Góly: 27. Vestenický, 33. Haraslín, 80. Čmelík

ŽK: Vodecký, Grič

SLOVENSKO "16": Semanko - Vodecký, A. VARGA, Brix, Š. Kupec, Káčer (50. Čmelík), GRIČ, F. Lesniak (55. D. Ujlaky), M. Lovás (66. Slávik), Haraslín, Vestenický

Ladislav Pecko (tréner SR "16"): "Na začiatku zápasu sa u nás prejavila únava z cesty autobusom, ale potom sme prebrali iniciatívu a ku koncu polčasu sme to korunovali dvoma gólmi po pekných akciách. Myslím si, že sme do druhého polčasu prišli lepšie naladení, hra bola vyrovnaná. Súperov sme nepúšťali do väčších šancí až na jednu, ktorá prišla z rýchleho protiútoku. Naše mužstvo bolo viditeľne kvalitatívne lepšie, ale strašne sa narobíme, aby sme sa dostali do tempa. Až v 80. minúte sme dali upokojujúci tretí gól."

Zdroj: futbalsfz.sk