Trojica Michalovčanov v nominácii SR 16

2012-05-28 12:00:00

Tréner Ladislav Pecko povolal na dvojzápas proti Macedónsku trio hráčov MFK Zemplín Varga, Hromada a Grič.

Reprezentačný tím Slovenska do 16 rokov si zmeria svoje sily v dvoch priateľských stretnutiach s reprezentáciou Macedónska na jej pôde. Oba zápasy sa uskutočnia v meste Kumanovo - 29. mája o 17. hodine a 31. mája o 12. hodine. Kormidelník slovenského výberu Ladislav Pecko nominoval na tento dvojzápas aj trojicu hráčov MFK Zemplín Michalovce, obrancu Atilu Vargu a stredopoliarov Jakuba Hromadu a Jakuba Griča. Medzi náhradníkmi je aj ďalší michalovský futbalista hrajúci na poste stredopoliara Tomáš Vožný.

BRANKÁRI: Juraj Semanko (1. FC Slovácko), Marek Rodák (MFK Košice)

OBRANCOVIA: Adam Brix (MFK Dubnica), Michal Vodecký (FK Dukla Banská Bystrica), Erik Šinkovkin (FK Dukla Banská Bystrica), ATILA VARGA (MFK Zemplín Michalovce), Samuel Popovič (MFK Košice)

STREDOPOLIARI: Lukáš Haraslín (ŠK Slovan Bratislava), Dominik Ujlaky (FC Spartak Trnava), Miroslav Káčer (MŠK Žilina), Šimon Kupec (FK Dukla Banská Bystrica), Filip Lesniak (MFK Košice), JAKUB HROMADA, JAKUB GRIČ (obaja MFK Zemplín Michalovce)

ÚTOČNÍCI: Lukáš Čmelík (MŠK Žilina), Matej Lovás (MFK Ružomberok), Tomáš Vestenický (FC Nitra), Lukáš Slávik (MFK Dubnica)

BRANKÁR: Filip Bajza (MŠK Žilina)

OBRANCOVIA: Denis Ceplák (FK Senica), Martin Vlček (AS Trenčín)

STREDOPOLIARI: Tomáš Zázrivec (FK Dukla Banská Bystrica), TOMÁŠ VOŽNÝ (MFK Zemplín Michalovce), František Lády (ŠK Slovan Bratislava), René Brix (MFK Dubnica), Jakub Janek (ŠK SFM Senec), Timotej Kráľovič (FK Senica)

ÚTOČNÍK: Marek Rajník (FK Senica)

Tréner: Ladislav Pecko
Asistenti trénera: Juraj Bútora
Tréner brankárov: Ivan Pilip
Lekár: Igor Slepčan
Masér: Jozef Novák
Technický vedúci: Jozef Paršo ml.

Zdroj: futbalsfz.sk