Ľubomír Korijkov s reprezentačnou pozvánkou

2012-03-20 12:00:00

Tréner slovenskej 19-tky Peter Gergely ho nominoval na dvojzápas proti rovesníkov z Rakúska.

Michalovský obranca Ľubomír Korijkov, ktorý si v sobotu na pôde Moldavy nad Bodvou odbil súťažnú premiéru v seniorskom drese MFK Zemplín, si svojimi kvalitnými výkonmi opäť vypýtal pozvánku do reprezentácie do 19 rokov. Okrem neho je v nominácii aj ďalší michalovský futbalista, útočník Oliver Špilár, ktorý sa však ocitol iba medzi náhradníkmi. Tím vedený kormidelníkom Petrom Gergelym sa systémom doma/vonku stretne v dvoch prípravných zápasoch s rovesníkmi nášho juhozápadného suseda. Prvý zápas sa uskutoční v pondelok 26. marca v Dunajskej Lužnej (15:30), odveta je naplánovaná na stredu 28. marca v rakúskom Drassburgu (19:00).

BRANKÁRI: Tomáš Lešňovský (MFK Ružomberok), Patrik Gábriš (JUPIE Podlavice)

OBRANCOVIA: Lukáš Ondrek (MFK Ružomberok), ĽUBOMÍR KORIJKOV (MFK Zemplín Michalovce), Pavol Ilko (MŠK Žilina), Adam Ambra (UC Albinoleffe Calcio), Kristián Koštrna (FC Wolwerhampton)

STREDOPOLIARI: Boris Turčák (ŠK SFM Senec), Martin Bukata (MFK Košice), Ján Dzúrik, Ľubomír Ivanko-Macej (obaja 1. FC Tatran Prešov), Adam Morong (AS Trenčín), Viktor Miklós (Györi ETO FC), Patrik Kemláge (FC Nitra)

ÚTOČNÍCI: Jakub Chlpík (MFK Ružomberok), Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), Jakub Vojtuš (Inter Miláno), Michal Kamenčík (1. FC Tatran Prešov)

BRANKÁR: Patrik Hipp (FC Nitra)

OBRANCOVIA: Richard Sokolík (MFK Dubnica), František Pavúk (MFK Košice), Martin Kubena (MŠK Žilina), Marek Púpala (FK Dukla Banská Bystrica), Oliver Janso (FK Senica)

STREDOPOLIARI: Filip Behan (MFK Dubnica), OLIVER ŠPILÁR (MFK Zemplín Michalovce), Denis Urgela (FK Dukla Banská Bystrica)

ÚTOČNÍCI: Marián Kolóny (FC Nitra), Jakub Šulc (FC Spartak Trnava), Mojmír Trebuňák (MFK Košice)

Hlavný tréner: Peter Gergely
Asistenti: Marek Fabuľa, Branislav Benko
Lekár: Ján Baťalík
Masér: Ivan Mazáň

Zdroj: futbalsfz.sk