Rezerva s Veľkými Revištiami nerozhodne

2012-02-12 12:00:00

Na vlastnej pôde remizovala 2:2, hoci v 25. minúte viedla po góloch Škvarku a Kokočáka dvojgólovým rozdielom.

Rezervný celok MFK Zemplín Michalovce odohralo dnes popoludní na umelej tráve druhý zápas v prebiehajúcej zimnej príprave. Po prehre s trebišovským Slavojom 0:2 tentoraz zverenci trénera Mareka Ondríka dosiahli nerozhodný výsledok s lídrom štvrtej ligy Juh Veľkými Revištiami, s ktorými remizovali 2:2.

Michalovčania vstúpili do stretnutia aktívne a už v 3. minúte sa ujali vedenia, po centri sa zvnútra šestnástky presadila posila z A - mužstva Michal Škvarka - 1:0. Druhý presný zásah pridal v 25. minúte po akcii so Škvarkom Peter Kokočák, ktorý brankára hostí prekonal strelou pomedzi nohy. Po tomto momente sa zobudili aj skúsenejší hostia a v 42. minúte mali možnosť zahrávať pokutový kop za faul v šestnástke. Loptu si na biely bod postavil Dušan Sninský a znížil na rozdiel jediného gólu. Ten istý hráč mohol tesne pred prestávkou aj vyrovnať, ale jeho strieľaná prihrávka išla tesne vedľa Hrindovej brány.

Aj po zmene strán sa v chladnom počasí hral kvalitný futbal, prevahu mal hosťujúci celok a tesne pred uplynutím hodiny hry vypálil Jozef Kročko z diaľky tesne mimo. V 66. minúte sa do obrovskej šance dostal agilný Sninský, ktorý po centri Devečku zakončil zblízka len do michalovského gólmana. Štvrtoligový líder sa zaslúženého vyrovnania dočkal deväť minút pred koncom, keď po krásnej akcii Sninského poslal Miloš Adam loptu do prázdnej brány - 2:2. O niekoľko sekúnd po vyrovnávajúcom góle opečiatkoval žrď hosťujúcej svätyne legionár Ceesay. MFK Zemplín si v posledných minútach duelu vypracoval ešte jednu vyloženú šancu, avšak útočník Forgáč zoči-voči gólmanovi hostí neuspel.

MFK Zemplín Michalovce B - TJ Veľké Revištia 2:2 (2:1)

Góly: 3. Škvarka, 25. Kokočák - 42. D. Sninský (11 m), 81. Miloš Adam

MFK ZEMPLÍN B: Hrinda - V. Kostovčík, Rad. Urban, Podhorín, Hreha - Kokočák, J. Pavlov, S. Danko, Škvarka, A. Ceesay - L. Forgáč (striedali: Ďuďa, Mihok)

TJ: Kica - Mačuga, Miloš Adam, Albičuk, Berezňák - J. Kročko, J. Tkáč, D. Sninský, M. Devečka - Chýrik, Škirda (striedali: Tokár, Mat. Seman, E. Danko, Vali)