MFK Zemplín remizoval v Trnave

2012-01-27 12:00:00

Michalovskí futbalisti dosiahli tretí nerozhodný výsledok v rade, tentoraz remizovali s Trnavou 0:0.

Zverenci českého kormidelníka Vlastimila Petrželu sa rozišli zmierlivo s corgoňligovým tímom FC Spartak Trnava, s ktorým dnes remizovali 0:0. Zápas sa odohral na umelej tráve štadióna Lokomotívy Trnava. Pre MFK Zemplín je táto remíza už štvrtou v prebiehajúcej príprave.

Duel medzi Zemplínčanmi a tretím mužstvom corgoňligovej tabuľky mal slabšiu úroveň ako ten stredajší so Senicou, nasadenie a snahu však hráčom uprieť nemožno. Ani jeden z tímov si nevypracoval stopercentnú šancu na skórovanie, hra sa odvíjala väčšinou medzi šestnástkami a preto sa stretnutie skončilo spravodlivou remízou. Po tomto súboji ukončil MFK Zemplín svoje krátke sústredenie na západnom Slovensku a vracia sa späť do Michaloviec.

Fotogalériu zo zápasu nájdete TU.

FC Spartak Trnava - MFK Zemplín Michalovce 0:0

FC SPARTAK: Kamenár – Habánek, Ba, Čvirik, Brennan – J. Petráš, Karhan, P. Čarnota, Bicák – Procházka – Gogolák 
striedali: M. Švec, Ľ. Hanzel, Ciprys, Kuračka, Pavelka

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Korijkov, Krmpotič (46. Nohýnek), Hottek (65. Dargaj), Jakubčo - Waseem, J. Hořava (70. Mihok), Kovaľ (46. Škvarka), Ruskovský (46. Gamkrelidze) - Rák (46. T. Chovanec), D. Kunca (46. S. Danko)

Ďalšie prípravné stretnutie odohrajú Michalovčania v pondelok 30. januára na pôde ukrajinského druholigového tímu FC Hoverla-Zakarpatia Užhorod. Hrať sa bude o 14. hodine ukrajinského času, teda o 13. hodine nášho času.