Patrik Le Giang opäť v nominácii SR 21

2011-11-01 12:00:00

Michalovská brankárska jednotka je v nominácii na kvalifikačný súboj slovenskej 21-tky proti Francúzsku.

Slovenskí reprezentanti do 21 rokov po víťazstvách doma nad Lotyšskom (3.6. Zlaté Moravce - 2:0) a vonku s Kazachstanom (6.9. Almaty - 1:0) a Lotyšskom (11.10. Jelgava - 6:0) nastúpia v pondelok 14.11. vo Francúzsku (Angers, 20.45 hod.) na svoj štvrtý kvalifikačný zápas o postup na ME 2013. V rámci prípravy na toto dôležité stretnutie absolvujú naši reprezentanti okrem obvyklých tréningov a regenerácie aj analýzu zápasu s Lotyšskom, analýzu a prezentáciu hry nášho súpera, mediálny tréning ako aj diskusiu s Dušanom Tittelom a Ľubomírom Moravčíkom. V nominácii trénera Ivana Galáda sa opäť objavil aj brankár MFK Zemplín Michalovce Patrik Le Giang a preto je veľmi pravdepodobné, že domáci zápas s FC Petržalka 1898 (v sobotu 12.11. o 13.30 hod.) sa preloží na náhradný termín.

Po poslednom tréningu na Slovensku (sobota 12.11.) sa nominácia zúži na 18 hráčov, ktorí odletia v nedeľu dopoludnia do Francúzska.

Nominovaní hráči

BRANKÁRI: Pavol Bajza (MFK Dubnica), PATRIK LE GIANG (MFK Zemplín Michalovce), Matej Rakovan (MŠK Žilina)

OBRANCOVIA: Róbert Pillár (FK Senica), Matúš Čonka (MFK Košice), Tomáš Košút (1. FC Slovácko), Kristián Kolčák, Lukáš Pauschek (obaja ŠK Slovan Bratislava), Marián Kolmokov (FC Nitra), Norbert Gyömbér (FK Dukla Banská Bystrica)

STREDOPOLIARI: Samuel Štefánik, Jakub Holúbek (obaja AS Trenčín), Ján Greguš (Baník Ostrava), Filip Kiss (Cardiff City), Juraj Vavrík (MFK Ružomberok), Marek Hlinka (FK Dukla Banská Bystrica), Jakub Paur (FC ViOn Zlaté Moravce), Róbert Valenta (1. FK Příbram)

ÚTOČNÍCI: Róbert Mak (1. FC Nürmberg), Milan Lalkovič (Chelsea FC), Peter Mazan (AS Trenčín), Arnold Šimonek (FC Nitra)

Náhradníci

OBRANCOVIA: Oliver Práznovský (MFK Ružomberok), Peter Kavka (MFK Košice)

STREDOPOLIARI: Milan Ferenčík (Baník Ostrava), Kamil Karaš (MFK Košice), Jakub Považanec (FK Dukla Banská Bystrica)

ÚTOČNÍCI: Lukáš Hutta (FC Petržalka 1898), Matúš Mikuš (FC Nitra), Dávid Guba (1. FC Tatran Prešov), Ákos Szarka (ŠK SFM Senec)

Realizačný tím

hlavný vedúci: Jozef Valovič

hlavný tréner: Ivan Galád

asistent trénera: Norbert Hrnčár

tréner brankárov: Stanislav Seman

tím manažér: Samuel Slovák

technický vedúci: Dávid Vailing

lekár: Pavel Malovič

psychológ: Juraj Mrázik

fyzioterapeut: Pavel Purdek

masér: Mário Prelovský

kustód: Štefan Balla