Rezervný celok s hladkou domácou výhrou

2011-10-30 12:00:00

Michalovčania porazili Spišské Podhradie 3:0, strelecky sa presadili Forgáč, Mihok a Kokočák.

MFK Zemplín Michalovce B v zápase 15. kola Majstrovstiev regiónu Východ na ihrisku v Topoľanoch hladko zdolal MŠK Spišské Podhradie po výsledku 3:0. Skóre otvoril Lukáč Forgáč a po prestávke pridali ďalšie dva góly Marek Mihok a Peter Kokočák.


Michalovčania sa od úvodu dostávali do šancí a ako prvý mohol otvoriť skóre Forgáč, ale po nájazde a blafáku na brankára Franka rozvlnil len bočnú sieť. V 9. minúte odcentroval Kokočák a Ďuďa strelou z prvej tesne minul bránu hostí. O štyri minúty nato vystrelil nad kapitán Mihok. V 14. minúte sa už domáci dočkali zaslúženej odmeny, Forgáč strelou k žrdi otvoril skóre duelu - 1:0. Odpoveď hostí mohla byť blesková, Andrejka však v čistej šanci vychytal výborný Brudňak. V 18. minúte vypálil tvrdo na Franka Danko. Po polhodine hry vyslal na bránu hostí nepríjemný volej obranca Vanák. V úplnom závere polčasu zahrávali Spišiaci priamy kop, ktorý skončil na múre, ale po odrazenej lopte vystrelil Holub do spojnice Brudňakovej brány.


Domácim vyšiel vstup do druhého polčasu, pretože už po desiatich minútach sa presadil Mihok, ktorý z priameho kopu zvýšil na 2:0. O ďalších desať minút sa odhodlal k strele spoza šestnástky ľavačkou Kokočák a trafil presne k žrdi - 3:0. V 76. minúte Zonzon fauloval tesne pred pokutovým územím striedajúceho Sýkoru, priamy kop zahral Maliňák do múra a Andrejko z dorážky minul. V 87. minúte priťukol Kostovčík na strelu Faleirovi, ale ten namieril tesne nad. Záverečné slovo patrilo hosťujúcemu Pokrivčákovi, ktorý z priameho kopu namieril vedľa Brudňakovej brány.

MFK Zemplín Michalovce B - MŠK Spišské Podhradie 3:0 (1:0)

Góly: 14. L. Forgáč, 55. Mihok, 65. Kokočák

ŽK: 40. M. Vanák, 44. V. Kostovčík, 76. Zonzon - 55. Bocko, 83. Minďáš

Rozhodoval: Kohl - 100 divákov.

MFK ZEMPLÍN B: J. Brudňak - V. Kostovčík, Podhorín, Zonzon (87. A. Devečka), M. Vanák - Kokočák, Faleiro, S. Danko (71. Rad. Urban), Mihok - Ďuďa (66. Tokár), L. Forgáč

MŠK: Franko - Holub, Papcún, Hritz, Bocko (60. J. Sýkora) - D. Maliňák, Minďáš, Matfiak (69. M. Novák), Mišenčík - J. Andrejko (78. O. Pollák), Pokrivčák