Starší dorastenci so Slovanom bez gólov

2011-09-10 12:00:00

Prvoligoví starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce remizovali doma s bratislavským Slovanom 0:0.

V zápase siedmeho kola 1. ligy staršieho dorastu sa Michalovčania s rovesníkmi zo Slovana Bratislava rozišli zmierlivo po bezgólovej remíze. Rovnako hrali aj mladší dorastenci, ktorí takisto dosiahli bezgólovú remízu.

Starší dorastenci


Na michalovskej umelej tráve sa hral kvalitný futbal, v ktorom mali prevahu hostia z hlavného mesta a už v 5. minúte spálil prvú šancu Čermák, keď tesne minul Brédovu svätyňu. V 17. minúte sa po pravej strane individuálne presadil domáci Jacko, ktorý zblízka zakončil len do brankára. V prvom polčase sa hral vyrovnaný futbal s minimom šancí. V tom druhom už Slovanisti zatlačili Michalovčanov na ich polovicu a v 62. minúte Kováč zblízka tiesnený prestrelil bránu. O sedem minút nato zahrmelo na druhej strane, keď zo šestnástky vypálil Kiss, ale gólman Kajan jeho strelu na dvakrát kryl. V 75. minúte hlavičkoval nad bránu hosťujúci Čermák a hneď o minútu Oravec technickou strelou len tesne minul domácu svätyňu. V 79. minúte striedajúci Hromada z ľavej strany vystrelil len do Kajana. Rozhodnúť mohol v 90. minúte domáci Jacko, ktorý však z hranice šestnástky volejom len o milimetre minul slovanistickú bránu.

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 0:0

Rozhodoval: Mojsej - 150 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Popovič, Korijkov, A. Varga, Hutaj (80. Koscelník) - L. Jacko, J. Šimko, J. Kiss, Csorgo (65. Mano) - Regali, Štofík (60. Hromada)

Mladší dorastenci

MFK Zemplín Michalovce - ŠK Slovan Bratislava 0:0

ŽK: L. Tóth - Haraslín

Rozhodoval: Bíro

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurík, D. Horňák, T. Tomko, Havrila (69. M. Gomboš) - L.Tóth, Grič, Turík, P. Petričko (61. L. Apiar) - T. Vožný, T. Kolesár (76. Chocholáček)