Starší dorast zdolal aj Podbrezovú

2011-04-05 12:00:00

Starší dorastenci michalovského MFK Zemplín potvrdili vynikajúcu jarnú fazónu aj v utorňajšom domácom súboji 22. kola proti Podbrezovej, nad ktorou vyhrali presvedčivo 4:0 (2:0). Bolo to už štvrté víťazstvo našich mladíkov v piatom jarnom kole, cennejšie o to viac, že tréner Albert Rusnák mal k dispozícii oklieštený káder. Darilo sa aj mladším dorastencom, ktorí vyhrali nad Podbrezovou 2:0, čím dosiahli prvé jarné víťazstvo. V sobotu sa naši dorastenci predstavia v banskobystrickej Radvani proti miestnej Dukle a doma ich najbližšie uvidíme v piatok 15. apríla v súboji s Dunajskou Stredou.

Našim starším dorastencom vyšiel vstup do stretnutia priam ukážkovo. Už v 1. minúte sa strelecky presadil stopér Sochanič a v 5. minúte pridal druhý domáci úspech útočník Róbert Jano. V prvom polčase si michalovskí mladíci ešte vypracovali dve čisté príležitosti, jednu aj súper, ale na dvojgólovom náskoku MFK Zemplín sa do prestávky už nič nezmenilo. Po zmene strán najprv domáci na chvíľu poľavili, Podbrezová nakrátko prevzala iniciatívu, ale dobre organizovaná defenzíva domácich do ničoho vážnejšieho nepustila. MFK Zemplín sa do tretice radoval v 71. minúte, keď sa po centri z ľavej strany radoval strelou z prvej Jacko. V 86. minúte uzavrel gólový účet stretnutia z pokutového kopu Hutaj, ktorý stanovil na konečných 4:0.

Starší dorast

Michalovce - Podbrezová 4:0 (2:0)

Góly: 1. Sochanič, 5. Jano, 71. Jacko, 86. Hutaj (11 m). Pred 100 divákmi rozhodoval E. Weiss.

MFK ZEMPLÍN: Hajda - Hutaj, Žebik, Sochanič, Csörgö - Fedor (74. Ivanko), Kovaľ, Danko, Jacko - Dulovič (51. Verčimák) - Jano (68. Bodnár).

Mladší dorast

Michalovce - Podbrezová 2:0 (2:0)

Góly: 10. Šimko, 33. Kolesár.

MFK ZEMPLÍN: Kira - Popovič (65. Mano), Šimko, Varga, Škultéty - Koscelník, Turik (50. Horňák), Kiss, Frantal (61. Petričko) - Kolesár (65. Mesároš), Štofík.