Príďte povzbudiť našich do Moldavy!

2011-03-10 12:00:00

Na budúci týždeň v sobotu sú na programe stretnutia 22. kola prvej futbalovej ligy a v rámci nich bude najväčšiu pozornosť pútať východoslovenské derby medzi nováčikom z Moldavy nad Bodvou a našim MFK Zemplín. Vedenie nášho klubu preto pre fanúšikov organizuje výjazd, pravda, je potrebný minimálny počet účastníkov, ktorí sa môžu začať už teraz hlásiť. Zápas sa odohrá pod umelým osvetlením, preto neváhajte a príďte podporiť náš klub.

Futbalový klub MFK Zemplín Michalovce oznamuje všetkým fanúšikom a priaznivcom , že v prípade záujmu zabezpečí dopravu na majstrovské stretnutie 22. kola I. ligy  medzi FK Bodva Moldava nad. Bodvou a MFK Zemplín Michalovce, ktoré sa uskutoční dňa 19. 3. 2011 (sobota) o 17.30 hod.

Záujemcovia sa môžu hlásiť formou emailu na emailovú adresu scobik@mfkzemplin.sk , pričom do predmetu správy uveďte výjazd Moldava a do tela správy svoje meno a dátum narodenia.

Úhrada za cestovné je 4,5 € , pričom minimálny počet na tento výjazd je 30 osôb, možnosť nahlásiť sa je do štvrtka 17. 3. 2011 12.00 hod. Následne  uverejníme na našej internetovej stránke, či boli splnené podmienky nahlásenia 30 osôb.