Bezgólová remíza na pôde Cracovie Krakov

2017-02-04 18:49:35

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Predposledné prípravné stretnutie michalovských futbalistov sa skončilo bezgólovou remízou. Fortunaligový MFK Zemplín remizoval na hlavnom ihrisku účastníka najvyššej poľskej súťaže Cracovie Krakov, pre ktorú to bola generálka na jarnú časť Ekstraklasy. V jej radoch v druhom polčase nastúpili aj traja Slováci Erik Jendrišek, Tomáš Vestenický a Milan Dimun. Zverenci lodivoda Antona Šoltisa týmto súbojom ukončili sústredenie vo Vysokých Tatrách a od budúceho týždňa sa opäť budú pripravovať v domácich podmienkach.

Tréner Anton Šoltis po tejto previerke skonštatoval: "Z našej strany to bol veľmi dobrý zápas. Hlavne prvý polčas zniesol prísnejšie kritériá. Boli sme o trošku lepší ako domáci a vypracovali sme si dve čisté šance, ktoré však Danko a Regáli nepremenili. Súper mal jednu vážnejšiu príležitosť. V medzihre, defenzíve aj ofenzíve to bolo v prvom dejstve v poriadku, škoda len tej efektivity. Po zmene strán bola Cracovia trošku lepšia, ale dobre sme bránili a vyrážali do brejkov. Opäť sme mali dve veľmi dobré šance, mladíci Lukáč a Peter Kolesár ich nevyužili. Celkovo som so stretnutím spokojný, stále však musíme pracovať na efektivite, lebo bez gólu sa zápas vyhrať nedá."

KS Cracovia Krakov - MFK Zemplín Michalovce 0:0

KS CRACOVIA: Sandomierski (46. Stepniowski) - Deleu (46. Ferraresso), Malarczyk (60. Litauszki), Wolakiewicz (60. Polczak), Brzyski (46. Jaroszynski) - Dabrowski (46. Steblecki), Čovilo (60. Dimun) - Wójcicki (46. E. Jendrišek), Budzinski (60. Kanach), J. Mihálik (46. T. Vestenický) - Piatek (46. Szczepaniak)

MFK ZEMPLÍN: P. Macej (46. Kira) - Qose (65. Vajs), Kavka, Sipľak, Šimčák - Grič (82. R. Lukáč) - M. Regáli (70. A. Leško), Turík (70. T. Sedlák), S. Danko (60. P. Kolesár), Dimitriadis - Kushta (65. Bellás)

Najbližší prípravný duel odohrajú Michalovčania v sobotu 11. februára (čas ešte nie je definitívne stanovený) na pôde druholigového Popradu. Pre žlto-modrých to bude generálka na jarnú časť Fortuna ligy.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_facebook type="button_count"][/vc_column][/vc_row]