Ženy v príprave vyprášili košickú Lokomotívu

2017-02-07 15:47:04

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

V príprave na jarnú časť sezóny sú už aj futbalistky MFK Zemplín Michalovce. Nováčik najvyššej súťaže odohralo v nedeľu 5. februára prvé prípravné stretnutie, v ktorom na michalovskej umelej tráve privítali účastníka druhej ligy skupiny C Lokomotívu Košice.

Žlto-modré sa slabšie rozbiehali a po slabom prvom polčase viedli len rozdielom jediného gólu. Po zmene strán však svoj výkon zlepšili a sieť súpera napli až päťkrát. Zemplínčanky aj napriek tomu, že im pre zranenia a choroby chýbalo viacero hráčok, zvíťazili jednoznačne 7:1.

V michalovskom drese nastúpila aj staronová tvár Zuzana Fialová, ktorá sa vrátila z druholigového českého tímu FK Jablonec, a hneď sa uviedla aj jedným gólom.

MFK Zemplín Michalovce - TJ Lokomotíva Košice 7:1 (2:1)

Góly MI: Šimková 2, Jeleneková 2, Bolnová, Fialová, Stredná

MFK ZEMPLÍN: Gavurová - Bačová, Kondašová, Bereščíková, Oláhová, Jeleneková, Fialová, Lukčíková, Stredná, Šimková, Koflanovičová (striedali: Bolnová, Strellová, Pustaiová, Hricová)

Najbližší prípravný zápas odohrajú Michalovčanky na svojej umelej tráve v nedeľu 19. februára o 16. hodine proti lídrovi druhej ligy skupiny C prešovskému Tatranu.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][/vc_column][vc_column width="1/4"][vc_facebook type="button_count"][/vc_column][/vc_row]