V generálke remíza s Popradom

2017-02-11 16:55:23

Michalovskí futbalisti majú za sebou poslednú hernú previerku v rámci tejto zimnej prípravy. V generálke na jarné boje si žlto-modrí zmerali sily s druholigovým Popradom, ktorého koučuje náš bývalý tréner František Šturma. Na umelej tráve v Tatranskej Lomnici sa Zemplínčania so svojim súperom rozišli zmierlivo po remíze 1:1.

V slnečnom počasí na kvalitnej umelej tráve mali domáci výborný úvod, keď ich už v 8. minúte poslal do vedenia po presnej hlavičke bývalý slovenský reprezentant Šesták. O vyrovnanie sa potom snažil Šimčák, ale jeho krížna strela išla tesne vedľa. Domáce vedenie mohol zvýšiť urastený útočník Šašinka, ktorý namieril do žrde, na druhej strane spálil obrovskú šancu na vyrovnanie po štandardke Kavka. Tesne pred polčasovou prestávkou však našiel recept na Knurovského Kushta, ktorý upravil na 1:1. Po zmene strán tempo hry upadlo, ale Zemplínčania mali viacero dobrých príležitostí na strelenie ďalšieho gólu. Najväčšiu mal Kushta, ktorý namieril iba do žrde. V záverečnej štvrťhodine sa prvoligista usadil na polovici Podtatrancov, ale víťazný zásah nezaznamenal.

https://www.youtube.com/watch?v=9PnEC26mA9M&feature=youtu.be

FK Poprad - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)

Góly: 8. Šesták - 43. Kushta

FK: Knurovský - Hatok (33. Maťaš), Šuľa, Hric, S. Kica (46. Gruca) - Daško (46. Medak), M. Poliaček (46. Bilas) - Kukoľ, Šesták (60. L. Tóth), Kapláň (70. M. Ferenc) - Šašinka (70. S. Lipták)

MFK ZEMPLÍN: Kira (46. P. Macej) - M. Kolesár, Kavka (43. T. Sedlák), Sipľak, Šimčák - Grič - I. Žofčák (75. Vajs), S. Danko, Dimitriadis (75. P. Kolesár), M. Regáli (80. A. Leško) - Kushta (80. Bellás)

Najbližší program MFK Zemplín:

Utorok 21. februára o 17.00 hod.: Michalovce – Trnava (20. kolo FL, v Poprade)

Nedeľa 5. marca o 17.30 hod.: Slovan Bratislava – Michalovce (21. kolo FL)

Streda 8. marca o 15.00 hod.: Liptovský Hrádok – Michalovce (štvrťfinále SC)