Potvrdili dobrú hernú aj výsledkovú formu

2017-12-11 10:02:15

Tretíkrát za sebou remizovali 1:1, tretíkrát bol jediným strelcom tímu Stanislav Danko. Michalovskí futbalisti zostali na rovnakej výsledkovej vlne aj v sobotu v Senici, vďaka čomu natiahli sériu bez prehry na štyri zápasy. Mužstvo od Laborca tak prezimuje v prvoligovej tabuľke na deviatom mieste so ziskom 20 bodov.

Žlto-modrí si na Záhorí hneď v úvodnej desaťminútovke vypracovali dve sľubné šance, ktoré však Sulley a Koscelník nepremenili. „Začali sme dobre a mohli sme ísť do vedenia. Potom súper prebral iniciatívu a po rohu otvoril skóre. Cez polčas sme si povedali, že musíme viac behať, ísť do súbojov a byť aktívnejší. Chlapci to aj splnili a dočkali sa odmeny v podobe vyrovnávajúceho gólu,“ začal tréner MFK Zemplín Anton Šoltis.

Na záver jesene musel hŕstku divákov v chladnom počasí futbal aspoň trošku zahriať. „Zápas sa hral hore-dole, šance boli na oboch stranách. Myslím si, že mužstvo, ktoré by dalo druhý gól, získalo by tri body. Vzhľadom na priebeh zápasu a patálie v našich radoch sme s bodom spokojní. Som rád, že sme potvrdili dobrú hernú aj výsledkovú formu z posledných zápasov,“ podotkol Šoltis, ktorý bol s bodom zo Senice spokojný.

Opäť mu však vrásky na čele urobili zranenia, keď už do polčasu predčasne z hry odstúpili Šimčák (súper mu nepríjemne prišliapol achilovku) a Carrillo (po jednom zo súbojov si narazil rameno). „Nemohol som rátať ani s chorým Martinom Kolesárom, nedoliečeným Žofčákom, potrestaným Božokom a ďalšími dlhodobo zranenými hráčmi. Musím však povedať, že tí chlapci, ktorí naskočili do zápasu, zahrali dobre. Musia na sebe pracovať ďalej a príležitosť znovu dostanú,“ dodal kormidelník Michaloviec.

Zdroj: denník Korzár

Foto: facebook FK Senica