Štartuje street turnaj FUTBAL V MESTE

2018-09-03 23:56:11

Naša liga ti prináša možnosť hrať so svojimi kamarátmi o fantastické ceny priamo v tvojom meste!

Najpopulárnejší šport na svete vznikol na ulici. Nový celoročný projekt Únie ligových klubov FUTBAL V MESTE ho na ulice vracia. V 12-tich mestách, ktorých kluby hrajú Fortuna ligu, sa bude hrať na námestiach či iných mestských plochách street futbalový turnaj, a to v dospelej i detskej kategórii.

Projekt je celoročný, prvý street futbalový turnaj je naplánovaný v polovici septembra, celoslovenské finále v júni 2019. „Futbal v meste je ďalší z celosezónnych projektov ÚLK, ktorý sa má dostať bližšie k fanúšikom, dokonca priamo k nim. V dvanástich mestách po Slovensku sa rozohrajú na ulici street futbalové turnaje, okolo ktorých budú ďalšie futbalové atrakcie. Fanúšikovia si tak prídu na svoje. Budú mať možnosť zahrať si futbal, zapojiť sa do individuálnych súťaží a stretnúť sa s hráčmi Fortuna ligy,“ hovorí výkonný riaditeľ ÚLK Michal Mertinyák.

VÍŤAZI ZÍSKAJÚ ZÁJAZD ZA STANISLAVOM LOBOTKOM

Stanislav Lobotka je slovenským futbalovým reprezentantom. Je jedným z najvýraznejších postáv slovenskej futbalovej scény. Ešte nedávno behal Stano po našich trávnikoch, dnes sa o neho bijú popredné futbalové kluby na celom svete. A práve on je hlavným ambasádorom projektu. Víťazné družstvo získa all-inclusive zájazd za Lobotkom spojený s návštevou zápasu i stretnutím so slovenským reprezentantom. „Práve Stanko Lobotka má za sebou krásny futbalový príbeh, ktorý je spojený s našou ligou. Vyrastal na našich trávnikoch a sme radi, že sa do projektu zapojil,“ dopĺňa Michal Mertinyák. Okrem zájazdu za Stanom Lobotkom je v hre i viacero cien od partnerov.

AKO SA REGISTROVAŤ?

Ak sa chcete zapojiť a zahrať si vo vašom meste futbal na ulici, musíte sa registrovať. Registrácia je jednoduchá a nezaberie viac ako 5 minút. Registrujte sa ešte dnes! Turnaj sa hrá v dvanástich mestách, pravidlá sú jednoduché, hrá sa systémom 3 na 3 a 2x3 min. To sú len základné pravidlá. Celé pravidlá a viac o projekte si pozrite na www.futbalvmeste.sk. Príďte do vášho mesta a zabavte sa futbalom!