Deviatka v Kežmarku na druhom mieste

2019-02-25 10:12:34

V sobotu 23. februára sa jedna z prípraviek MFK Zemplín Michalovce, konkrétne družstvo U9, zúčastnila halového turnaja pod názvom Kežmarok Cup 2019, ktorý sa uskutočnil v tomto mestečku pod Tatrami. Malí Zemplínčania na podujatí obsadili s bilanciou tri víťazstvá, jedna remíza a jedna prehra výbornú druhú priečku. Žlto-modrí opäť siahli aj na jedno individuálne ocenenie, keď Peter Tóth bol s 12 gólmi vyhlásený za najlepšieho strelca turnaja.

Výsledky MFK Zemplín:

MI - Lokomotíva Košice 1:1 (gól MI: Pokoželec), MI - Kežmarok 5:2 (Tóth 2, Gajdoš, Babin, Dudáš), MI - CFT Academy 1:2 (Tóth), MI - Poprad 5:4 (Tóth 3, Mezeš, Pokoželec), MI - Kežmarok oranžoví 16:1 (Tóth 6, Tkáč 4, Hudák 2, Dudáš 2, Mezeš, Pokoželec)

Súpiska MFK Zemplín:

Alex Maľuk, Henrich Marcinčák - Štefan Tkáč, Peter Tóth, Daniel Pokoželec, Gregor Mitro, Marek Babin, Martin Timko, Šimon Dudáš, Tomáš Hudák, Adam Gajdoš, Tomáš Mezeš. Tréneri Tomáš Koc a Ľubomír Čornej

Hodnotenie trénera Tomáša Koca:

"Boli sme milo prekvapení kvalitou zápasov na turnaji. Tak ako vždy sme mali slabý rozbeh a prvý duel sme sa trápili. Potom už bola naša hra celkom pohľadná. Darilo sa nám kombinovať, zachytali nám brankári a strieľali sme pekné góly. Opäť nás jedna prehra podobne ako minulý týždeň v Starej Ľubovni pripravila o prvenstvo, ale treba športovo uznať, že tíme CFT Akademy vyhral zaslúžene. Na tomto turnaji bol najlepší a hlavne ho ťahal jeden chalan, ktorý bol suverénne najlepší hráč turnaja a rastie z neho neskutočný talent. Ako som sa dozvedel, tak jeho starší bratranec hrá za Manchester United. Takže tento zápas nás pripravil o prvenstvo, ale aj druhé miesto a predvedená hra, ktorou sme sa prezentovali je super a sme spokojní."