Blíži sa nultý ročník Zemplín Cupu

2019-06-19 08:24:38

Predposledný júnový víkend bude v Michalovciach patriť pilotnému ročníku mládežníckeho futbalového turnaja pod názvom Zemplín Cup 2019, ktorý je určený pre kategóriu U9, teda hráčov narodených v roku 2010 a mladších. Na podujatí, ktoré sa uskutoční v sobotu 22. a nedeľu 23. júna na umelej tráve štadióna MFK Zemplín Michalovce, sa predstaví desať družstiev prípraviek. Najzvučnejším menom je MŠK Žilina, ale chýbať nebude ani prešovský Tatran, košická Lokomotíva, bardejovský Partizán či dva tímy domácich Michaloviec.

Desať účastníkov turnaja, ktorého organizátormi sú klub MFK Zemplín Michalovce na čele s mládežníckym trénerom Tomášom Kocom a mesto Michalovce, bude rozdelených do dvoch päťčlenných skupín, v ktorých odohrajú zápasy každý s každým. Prví dvaja zo skupín budú následne hrať o konečné tretie a prvé miesto. Úvodný súboj turnaja je na programe v sobotu o 10. hodine.

Účastníci turnaja: MFK Zemplín Michalovce žltí, MFK Zemplín Michalovce modrí, Slavoj Trebišov, FC Lokomotíva Košice, 1. MFK Kežmarok, Partizán Bardejov, MŠK Žilina, Janočko Akademy Košice, FK Humenné, 1. FC Tatran Prešov

Foto: Róbert Andrejov